Nagy balhé nélkül ért véget a Misina Állatmenhely taggyűlése

A kritikusok nem mentek el, Farkas Tamás szerint senki sem hibázott akkor, amikor 45 kiskutya égett halálra.

45 kiskutya égett halálra a menhelyen, majd az ezt követő sorozatos balhék, vádaskodások és sokkoló fotók után a Misina Természet és Állatvédő Egyesület mindenki számára nyitott taggyűlést tartott vasárnap.

hirdetés

– Nem történt emberi mulasztás – jelentette be Farkas Tamás, az Egyesület vezetője, utalva arra is, hogy egyesek szerint az éjjeliőr elaludt és ezért harapódzott el a tűz.

Körülbelül 20 embert érdekelt a taggyűlés, bár előzetesen arra lehetett számítani, hogy nagy balhé lesz a korábbi sárdobálás miatt. Nem lett, ugyanis azok, akik a legsúlyosabb “vádakat” megfogalmazták az egyesülettel szemben, nem mentek el.

Az érdeklődők javarészt egyesületi tagokból és szimpatizánsokból álltak, akik sok jót és szépet mondtak a Misináról – elmesélve a saját tapasztalataikat. Természetesen néhány résztvevő azért volt ott, hogy kérdezzen. Az egyesület vezetőségi tagjai a válaszaikban is azt hangsúlyozták, hogy minden rendben van: megfelelően működnek, a pénzügyi beszámolóik nyilvánosak és a vállalt feladataikat teljesítik.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter