Nagy Csaba váltja Tiffán Zsoltot?

Az MTI “úgy tudja”.

Mint azt az OK!PÉCS korábban már megírta, Tiffán Zsoltot szedi le a Fidesz elnöksége, nem indulhat 2018-ban.

hirdetés

Tiffán Zsoltot szedte le Orbán Viktor, nem indulhat 2018-ban! – OK!PÉCS

A villányi, fideszes országgyűlési képviselő mellett a korrupciós ügybe keveredett Mengyi Roland sem indulhat a választáson 2018-ban. Dobogókőn a Fidesz-elnökség nagyrészt véglegesítette a 106-os listát.

Most az MTI ír arról, hogy rövidesen távozik a korábban “remek, Facebookos posztjairól” is ismert Tiffán Zsolt a Fidesz szigetvári választókerületi elnöki posztjáról; a politikus a 2018-as országgyűlési választáson sem indul képviselőjelöltként – írta hétfő délután megjelent cikkében Fidesz-közeli forrásokra hivatkozva a Pécsi Újság.hu.

Úgy tudják, Tiffán Zsolt nem vállalja tovább a kerület politikai vezetését, és a jövőre esedékes országgyűlési választáson “sem kíván elindulni” képviselőjelöltként.

A baranyai 4-es választókerület egyéni mandátumára pályázó lehetséges Fidesz-jelöltek egyike Nagy Csaba, a Baranya Megyei Önkormányzat közgyűlésének elnöke, Pécs korábbi alpolgármestere – olvasható a cikkben.

A megye három másik választókerületét illetően nincs személyi változás, vagyis Mohácson Hargitai János (KDNP) országgyűlési képviselő, Pécsen pedig Csizi Péter (Fidesz) és Hoppál Péter (Fidesz) indul majd 2018-ban is.

Tiffán Zsolt Facebook oldalán egyébként semmi nyoma a hírnek, utoljára két napja posztolt egy rövidet.

(via MTI)

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter