Nagy ívben tesznek a kultúrára Pécsen, a Kultúra Városában

Európában szinte megszámlálhatatlanul sok helyen, Magyarországon pedig közel 100 kávézóban  és számtalan városban lehet MA verssel fizetni a kávéért. Pécsről nem akadt jelentkező a Költészet Világnapja alkalmából szervezett eseményre.

Oszd meg velünk gondolataidat vagy kedvenc verssorodat a Költészet Világnapján, s a kávét mi álljuk! 2016. március 21-én hétfőn egy teljes napig minden idézet (legyen az ismert, vagy saját) kávéházi fizetőeszközzé válik, így a vendégek kávéjukat egy verssel vagy akár egy idézettel “fizethetik ki” – írják a Költészet Világnapja alkalmából rendezett országos esemény szervezői.

hirdetés

Az országból eddig több mint 20 város és csaknem száz kávézó vagy cukrászda csatlakozott a nemes ügyhöz, a folyamatosan bővülő listát ITT lehet megnézni.

A Kultúra Városában egyelőre nem akadt vendéglátós, aki verssért adna egy kávét a Költészet Világnapján.

(Ha mégis tudsz ilyenről Pécsen, akkor írd be kommentbe, vagy küldd el üzenetben és frissítjük a cikket.)

UPDATE: Van pécsi csatlakozás

A Facebookon üzenete meg nekünk a Coffeeshop Company, hogy náluk tart az akció. Szóval ott kortyolgassátok a kávét és verseljetek!

coffeeshop

 

UPDATE 2: A Pécsi Kávé nem adja ingyen, mert túl jó a kávéjuk

Ezt egy hosszas kommentben fejtette ki itt a cikk alatt a SAJTÓREFERENSÜK (!!!), sőt még a Facebook oldalukra is kitették – biztos, ami biztos. Viszont lehet, hogy lesznek olyan nagylelkűek és a Magyar Költészet Napján (április 11.) adnak egy ingyen verset a kávéjuk mellé.

pécsi kv

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter