Nagymamája temetésére sem ment el Weisz Fanni

Valami nagy gáz lehet a családban, úgy néz ki, a gyönyörű modell minden kapcsolatot megszakított a szeretteivel.

Pár napja írtunk arról, hogy hónapok óta nem áll szóba az anyjával Weisz Fanni, most meg jött a hír, hogy a nagymamája temetésére sem ment el. Sőt, nem is reagált a halálhírre semmit.

Hónapok óta nem tud Weisz Fanniról az anyja – OK!PÉCS

A nagy a keverés és titkolózás, ami biztos, anya és lánya hónapok óta nem látták egymást. Fanni szerint viszont nincs gáz.

Ennek valószínűleg köze lehet ahhoz, hogy a nagyi kitálalt azok után, hogy kiderült, Fanni nem beszél az anyjával. Az asszony szerint mindenről, tehát a megromolott családi viszonyokról a lány új pasija – Péter – tehet.

Sajnálatos módon a hír igaz! (…) Drága kis unokánk valóban meg van tévesztve, vezetve. Ő egy nagyon szeretni való jó lélek, és tudom, és tudja az egész család, hogy nagyon szeret minket, de ‘szerelmes’. Sajnálatos módon olyan emberbe, aki visszaél a siketségével.

Nem jó szemmel néztük kapcsolatukat, mert Péter bemutatkozása alkalmával hangot adott annak, hogy Fanninak nem kéne ennyi fogyival barátkozni, és egyébként is, ez a sok karitatív dolog nem kifizetődő. (…) Ez a megszólalása olyan mély sebet ütött a szívemen, hogy innentől kezdve Péter nem kívánatos személlyé vált otthonunkban. Az az ember, aki így nyilatkozik, akiben semmi empátia nincs, az hogy szeretne egy párt alkotni egy fogyatékkal élővel? Ráadásul felmerült a kérdés, hogy egyáltalán miért? ‘Szerelemből’? (…)

Kérdem én, milyen ember az, aki elzárja a családjától? (…) Milyen em­ber, aki el­lenőrzi a telefonját, személyes szabadságában korlátozva ez­zel? Aki helyette dönt anélkül, hogy előbb megbeszélné vele? Először Fanni nevében beszél, majd Fanni mögé bújik a válaszadás elől. Ha gond van, kifarol mellőle? Még hogy nem tudja, mi történik lassan egy éve?

– fakadt ki a mama.

Bors megkereste Fannit, akinek a telefonját párja kezeli. Péter közölte, hogy nem nyilatkozik menyasszonya nevében, ezért írjanak neki inkább e-mailt. Válasz azonban nem érkezett.

(via 24.hu)

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter