Nagyon nyomoznak az állatkertből szökött farkas ügyében Pécsen

Egy ország mozdult meg a pécsi farkas miatt, de még mindig folyik a nyomozás. Egyelőre nem tudni, történt-e emberi mulasztás. 

Azóta, hogy Magyarország nemzetközileg is legelismertebb farkas trénere és szakembere elküldte a picsába a “méregzöd állatvédőket”, igazából nincs új információ arról, hogy történt-e emberi mulasztás akkor, amikor meglépett a vadállat a pécsi ZOO-ból.

hirdetés

Mint megtudtuk, most is nyomoz a rendőrség, de sem ők, sem pedig Szatyor Miklós, az állatkert vezetője nem akar beszélni – akit az eset óta többször is meghallgatott a rendőrség. Csak későbbre, vélhetően a nyomozás lezárása utánra, ígértek nyilatkozatot.

A Magyar Állatkertek Szövetsége továbbra is fenntartja a pécsi állatkert tagságának felfüggesztését, ameddig ki nem derül, mi történt és véget nem érnek a vizsgálatok. Hogy ez milyen következményekkel jár, azt nehéz belőni, ugyanis jelenleg egyébként is zárva van a ZOO, javában folyik ugyanis a totális átépítése és felújítása. Jelenleg egyéként így néz ki a ZOO belülről:

gergőnek01

További fotókat ide kattintva lehet megnézni.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter