A naplementében váltották meg a világot a pécsi momentumosok

Tényleg ez a legtutibb randihely, de ezt már írtuk. Kb. a hangulat is hasonló volt a Momentum kora esti piknikjén az Alagút tetején.

A Momentum pécsi alapszervezete várta ma az érdeklődőket az Alagút tetejére egy piknikre, az apropó: a Magyar Szabadásg Napja, vagyis a szovjet csapatok Magyarországról való kivonulásának 26. évfordulója volt. 27-en mentek el, ha jól számoltunk, de próbáltuk le is fotózni:

hirdetés

Momentum9

Családias, barátias, tegezős, haverkodós “fórum” volt ez, a vezérszónok fiatalember (a nevét az elején nem értettem, utána pedig rendkívül amateur módon elfelejtettem megkérdezni) hamar el is lőtte a poént: Azért gyűltek ma itt össze, mert az oroszok újra a spájzban vannak…

Momentum5

Pedig mindenki azt hitte a rendszerváltás környékén – magyarázta, hogy soha többé nem jönnek vissza, de visszajöttek: Paks 2, metrókocsik, helikopter-felújítás, Putyin, stb. Kb. ez volt a lényeg, mindezt pedig akutálpolitikával és aktuálhírekkel körbe is bástyázta.

Lila foltok és megyejárás

Az azért elhangzott, hogy megyejárásra indul a párt, az első állomás pedig Szentlőrinc lesz hamarosan.

Momentum1

Pécsett szépen gyarapodik a szervezet (erről az OK!PÉCS írt elsőként pár hete), immár százan is vannak – erősítette meg a sapkás főszervező korábbi cikkünket.

Kifejtette, mind a négy, baranyai választókerületben indítanak önálló jelölteket, és remélik, hogy

egyre több lila folt lesz Baranyában.

Momentum6

A pár perces szpícs után – a már szokásos módon, elstartolhatott a kérdezz-felelek, vagyis a kötetlen beszélgetés. Ez viszont sok újat nem tartogatott, ezért magukra hagytuk a fiatalokat.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter