Nem akart szexelni a férfi, ezért késelte meg a lány!

Majdnem halálra késelte H. Tamást a 18 éves Laura, mert a férfi nem találta elég vonzónak a lányt, ezért nem is akart vele lefeküdni – írja a Bors. Most újabb részletek derültek ki a horror éjszakájáról.

Pár napja írtunk arról, hogy egy fiatal lány csaknem halálra késelt egy férfit, akinél ott töltötte az éjszakát. Az ügyészség igen szűkszavú volt, de most a Bors újabb részleteket derített ki.

hirdetés

Neten jött össze a férfival, majd az első randi után megkéselte álmában – OK!PÉCS

A már nagykorú, de fiatal pécsi lány az egyik társkeresőn szedte össze a férfit, akivel randizott is. Az első találka után ott is aludt a férfinél, majd hajnalban négyszer mellkason szúrta az alvó embert.

Tamás az interneten ismerte meg a fiatal lányt, akivel egerági házába ment, de mivel nem találta elég vonzónak Laurát, így nem történt közöttük semmi.

– Nem volt szex, ez volt a gond. Tamás nem kívánta meg, semmi nőies nem volt benne, ezért inkább lefeküdt aludni. Reggel is hiába próbálkozott a lány, ezért fogott egy kést és az ágyban négyszer megszúrta Tamást – mesélték a szomszédok a lapnak, akiknek Tamás beszélt az éjszakáról, amit a lánnyal töltött.

A férfi melkhasán lévő szúrás majdnem végzett Tamással, de a gyors orvosi beavatkozásnak köszönhetően sikerült megmenteni az életét. A késelést követően Laura menekülőre fogta, de Tamás kutyája az útjába állt, és a rendőröknek sikerült hamar letartóztatni a késelőt.

A lány ellen súlyos testi sértés miatt indítottak eljárást, amit megváltoztattak a napokban, így emiatt került előzetesbe a lány, aki előre kitervelte a támadást.

Tamás jelenleg Németországban van.

(via Bors, Borítóképünk illusztráció)

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter