Nem bírnak elszakadni a tyúktól a turisztikai marketingesek!!!

Na, mi az egyik leghúzósabb baranyai és régiós vendégcsalogató a pár nap múlva startoló, országos Utazás 2016 kiállításon? Eltaláltad! De van titkos fegyver is.

Lélegzetelállító optimizmussal számol be a hírről a megyei újság, hogy “az eddigieket is felülmúló, igazán színes kínálattal népszerűsíti megyénk, és a régió idegenforgalmát a Magyar Turizmus Zrt. Regionális Marketing Igazgatósága március 3-án az Utazás 2016 szakkiállításon Budapesten, a Hungexpo „A” pavilonjának 310/C. standján”. Hogy pontosan miből is áll ez az igazán színes kínálat, az nem derül ki, viszont a lelkes írásból kihámozható az a bombasztikus kulisszatitok is, hogy “Baranyai tyúkokkal is ajánlják megyénket“, illetve, hogy “A ‘Dél-Dunántúl újdonságai 2016’ címen bemutatkozó pavilonban a látogatók közösen kóstolhatják meg a híres Tenkes Csárda, a megye és a régió legvirágosabb éttermének helyi alapanyagokból, többek között a korábbi Bocuse d’Ore-on debütált, újra felfedezett baranyai tyúkból, vagy épp magyar óriásnyúlból készült finomságait, és igazi különlegességnek ígérkezik Gábor Sándor cukrász világbajnok kézműves csokoládé bemutatója is.”

hirdetés

Az óriásnyúlból készült finomságok vélhetően a titkos fegyver szerepét tölthetik be, ha a tyúkkal gondok lennének – de csak találgatunk.

Esküszünk, hogy nem a kedvenc politikusunk Rogán Antal, de kezdjük érteni a délelőtti bejelentését.

baranyai tyúk2

A tyúk!

A TYÚKról nem most hallottunk először, de akkor is rejtély, hogy a helyi turisztikai marketingesek miért tekintik csodafegyvernek a baranyai tyúkot! Az viszont biztos, hogy annak tekintik, sőt még a megyéről szóló legfrissebb imázsfilmben is fontos szerepet kapott. Ha akarod látni, akkor tekerj 2:24-ig.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter