Nem fogod elhinni, miért Martonfán épül a menekülttábor!!!!???!!!

A Belügyminisztérium megmondta a frankót. Szinte vitathatatlan, vas logikával felvértezett az indoklás. Szinte.

Azért Martonfán épül a menekülttábor, mert ott van akkora összefüggő állami terület, ahol fel lehet állítani a konténereket! Ezt bírta mondani a Belügyminisztérium illetékese a falu polgármesterének.

hirdetés

„Állami földterületeket kerestek, és itt van akkora terület, amely szerintük erre alkalmas. Szerintem nem, most is azt mondom. A nézetkülönbség megvan, és meg is marad” – fejtette ki a HírTV-nek a polgármester.

Bosnyák Attila András meghívta egy rendkívüli képviselő-testületi ülésre a tárca képviselőit, ahol zárt ülésen tárgyalhatnak a helyzetről, ám addig is folytatják tiltakozó akciójukat – számolt be a csatorna.

A 200 fős faluban 1000 fős bádogváros fog épülni.

Nagy valószínűséggel valahogy így fog kinézni a tábor.

??????????

Vagy így.

ANADOLU AGENCY HAD OBSERVED CONTAINER CITY BY HELICOPTER

Hargitai János, a körzet országyűlési képviselője egyébként azt mondta, hogy nyitott tábor lesz Martonfán, vagyis a menekültek szabadon ki-be járhatnak. Sietett azonban megnyugtatni mindenkit a faluban, hogy úgy sem Martonfán fognak nézelődni a menekültek, hanem majd Pécsen.

A Fidesz is megszólalt végre, sőt, azt mondták, be kell zárni a martonfai menekülttábort. Majd akkor, ha már megszűnt vagy legalábbis kezelhető szintre csökkent a menekült-probléma.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter