Nem fogod elhinni, miért Martonfán épül a menekülttábor!!!!???!!!

A Belügyminisztérium megmondta a frankót. Szinte vitathatatlan, vas logikával felvértezett az indoklás. Szinte.

Azért Martonfán épül a menekülttábor, mert ott van akkora összefüggő állami terület, ahol fel lehet állítani a konténereket! Ezt bírta mondani a Belügyminisztérium illetékese a falu polgármesterének.

„Állami földterületeket kerestek, és itt van akkora terület, amely szerintük erre alkalmas. Szerintem nem, most is azt mondom. A nézetkülönbség megvan, és meg is marad” – fejtette ki a HírTV-nek a polgármester.

Bosnyák Attila András meghívta egy rendkívüli képviselő-testületi ülésre a tárca képviselőit, ahol zárt ülésen tárgyalhatnak a helyzetről, ám addig is folytatják tiltakozó akciójukat – számolt be a csatorna.

A 200 fős faluban 1000 fős bádogváros fog épülni.

Nagy valószínűséggel valahogy így fog kinézni a tábor.

??????????

Vagy így.

ANADOLU AGENCY HAD OBSERVED CONTAINER CITY BY HELICOPTER

Hargitai János, a körzet országyűlési képviselője egyébként azt mondta, hogy nyitott tábor lesz Martonfán, vagyis a menekültek szabadon ki-be járhatnak. Sietett azonban megnyugtatni mindenkit a faluban, hogy úgy sem Martonfán fognak nézelődni a menekültek, hanem majd Pécsen.

A Fidesz is megszólalt végre, sőt, azt mondták, be kell zárni a martonfai menekülttábort. Majd akkor, ha már megszűnt vagy legalábbis kezelhető szintre csökkent a menekült-probléma.

MONDD EL, NE TARTSD MAGADBAN A VÉLEMÉNYED!
 • Vlmny Vlmny

  Legalább javítja Pécs turisztikai statisztikáját! Nízelődnek. Pécs kultúrális főváros! Vonzza az idegeneket! Legalább sokat költenek. A turizmus jól jön a városnak.

  • Takács József

   Jó barát én pécsi vagyok és ez nem turizmus, majd, amikor leölik a kutyádat, mert feláldozzák az ő hituk szerint, kiváncsi lennék milyen pofát vágnál hozzá?!

   • Vlmny Vlmny

    Humor esetleg? Sorok között olvasni?

 • István Semsey

  Mindjárt el foglalják a Dzsámit?!

 • Ibi Kovács

  Döbbenetes pimasz és felelőtlen válaszok. Ráadásul honnan a picsából tudja a Pintér, hogy Pécsre fognak bejárni a menekültek és nem a faluba? Most elmondom, hogy ha ez így lesz a bűnözési statisztikák élére is kerülhet az a szerencsétlen falu. Már eleve nonszensz, hogy ki-bejárkálhatnak. Ne járkáljanak sehova se oda, se Pécsre. Takarodjanak a picsába! Ki kell toloncolni mindegyiket!

 • Ibi Kovács

  Egyébként jó, hogy kimentek oda, mert így legalább látja az ország tesznek is valamit, kiállnak magukért az ottani magukat és életterüket joggal veszélyben érző emberek. Most a következő nehezebb és keményebb rész fog következni: meg kell próbálni megkadályozni a gépeket. Ez minden bizonnyal azért nem fog sikerülni, mert a rendőrök ha kell és erre parancsot kapnak, akkor akár egyesével fogják őket eltávolítani a helyszínről és egyeseket akár be is vihetnek, majd a területet biztosítani fogják kerítéssel és megerősített éjjel-nappal örző-védő szolgálattal. A lényeg az, hogy ha ez bekövetkezik, akkor külföldön mit tesznek? Nagyon egyszerű úgy egészen “véletlenül” kigyulladnak ezek a menekülttáborok. Azt már megakadályozni nem fogják tudni főleg ha elég cselesek a helyiek. Max. annyit tehetnek majd, hogy ismeretlen tettes v. tettesek ellen megteszik a feljelentést. A lényegen viszont már nem fognak tudni változtatni, mert egy leégett menekülttáborral már semmire sem mennek. Az onnantól kezdve már használhatatlanná válik.

  • NoName

   Az éjjel-nappal őrző-védő szolgálat a határ mellé kellene!

  • Putyin Cár

   “Ez minden bizonnyal azért nem fog sikerülni, mert a rendőrök ha kell és
   erre parancsot kapnak, akkor akár egyesével fogják őket eltávolítani a
   helyszínről és egyeseket akár be is vihetnek’

   Remélem valakinek lesz annyi esze hogy kamerával megy és felveszi majd ezen dolgokat majd, amit aztán feltesz a netre meg elküldi a nagyobb csatornáknak hogy mindenki lássa hogy mit is csinál ez a szemét kormány.

 • István Esküdt

  Nem 1000 menekültet akarnak oda vinni,hanem 10.000-ret !!”Kedves fityeszes szar politikusok”miért kell mindig hazudni!!??

 • Attila

Facebook

Twitter