Nem tudsz teherbe esni? Menj csobbanni Harkányba!

A harkányi gyógyvíz kevésbé közismert tulajdonságai közé tartozik, hogy jótékony hatással bír a gyermekáldás elősegítésére – kaptuk a zseniális hírt a Baranya Megyei Önkormányzattól. Olyannyira, hogy komolyan rágyúrtak a gyermekáldás hetére is, ami most lesz.  

A gyermekáldás jegyében telik majd május utolsó hete Harkányban. Az ottani gyógyvíz ugyanis még a meddőséget is legyőzi. Erről és a Gyermekáldás Hetéről tartottak sajtótájékoztatót.

Nagy öröm és büszkeség számunkra, hogy különleges értékünk, a harkányi víz a gyermekvállalásban is segíti a családokat – mondta egészen komolyan Nagy Csaba, a Baranya Megyei Közgyűlés elnöke a programról szervezett sajtótájékoztatón.

banner_776x300

Baksai Tamás, Harkány polgármestere eközben abban reménykedik, hogy a Gyermekáldás Hete tovább löki a magasba a látogatók számát és ezáltal tovább nő az egészségturizmus jelentősége a városban.

Dr. Péter Iván, a Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház főigazgatója a sajtótájékoztatón ismertette az intézmény programozott nőgyógyászati ellátását, valamint a meddőségkezelés során elért kiemelkedő kutatási eredményeit. Hangsúlyozta azt is, hogy sok problémával küzdő nő számára az egyetlen esélyt a gyerekre a a gyógyvízre alapozott kórházi kezelések jelenthetik.

MONDD EL, NE TARTSD MAGADBAN A VÉLEMÉNYED!

Facebook

Twitter