Nevelési célzattal kényszerítette szexuális “játékra” a 13 éves pécsi kislányt a férfi

Most egy jó ideig mással lesz elfoglalva – mehet ugyanis a börtönbe a szektás erőszakoló. És a gyerek anyja is, aki szinte végignézte az egészet.

Iszonyatos szexjátékra kényszerítettek egy 13 éves pécsi kislányt, amiről ráadásul a gyerek anyja is tudott, sőt meg is engedte.

hirdetés
A táblabíróság kedden jogerősen nyolc, illetve öt év fegyházbüntetésre ítélt egy férfit és egy nőt az asszony 13 éves lányának sérelmére elkövetett szexuális erőszak miatt. A bíróság a vádlottakat a szexuális erőszak mellett folytatólagosan elkövetett szexuális visszaélés bűntettében, a nőt továbbá kiskorú veszélyeztetésében is bűnösnek mondta ki.
A vád szerint az egymással rokonságban álló vádlottak kapcsolatát az is erősítette, hogy mindketten gyülekezeti tagok voltak, bár nem egy vallási közösségben. A férfi 2013-ban hetente látogatta az asszonyt annak pécsi lakásán, ahol a nő kiskorú lánya is lakott. Mintegy fél év alatt bizalmas kapcsolatot alakított ki a nővel, miközben “próbálta jó útra téríteni” a lányt.

A vádlottak 2014 nyarán megállapodtak abban:

a férfi “nevelési célzattal” kikötözi az ágyra a 13 éves lányt és szexuális cselekményeket végez vele, hogy a gyerek ne legyen prostituált, és megtapasztalja azt, hogy milyen érzés, ha elrabolják és megkötözik. A férfi az anya tudatával a lakásban lemeztelenítette a gyereket és a kezeit a falvédőhöz kötözte.

A lány ellenkezett, folyamatosan segítségért kiáltott, de az asszony nem ment be a szobába.

hirdetés

Az elsőrendű vádlott azt is felvetette: próbálják ki, mennyi alkoholt tud meginni a kiskorú.

A lányt ezért lerészegítették, a férfi pedig “további szexuális cselekményeket végzett” vele a vád szerint, amely azt is tartalmazza, hogy 2014 nyarától októberéig a férfi több alkalommal fogdosta a lányt az anya tudtával.

Az ügyész korábbi perbeszédében arról beszélt, a tanúk és a sértett pszichológiai szakvéleménnyel alátámasztott vallomásai is azt bizonyítják, hogy a vádlottak szándékegyezségben követték el “a józan ésszel nehezen felfogható” cselekményeket.

A tavaly február óta előzetes letartóztatásban lévő vádlottak ügyvédjei felmentést kértek. A férfi jogi képviselője akkor közölte, védence az eljárás során következetesen tagadta a bűncselekmény elkövetését. A férfi a törvényszéken az utolsó szó jogán ártatlanságát hangoztatta, és magát “szexuálisan szinte inaktívnak” nevezte. Az anya az eljárás során részben a férfira, részben magára terhelő vallomást tett. (MTI)

(Borítóképünk illusztráció!)

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter