Nulladik nappal is erősít idén a Pécs City Karnevál

Pécs City Karnevál

Messze van még a szeptember 16., amikor is startol az össznépi pécsi felvonulás és őrületes utcabál, de azért már most nem árt észben tartani a dátumot. Különösen annak, aki be is akar öltözni és fel is akar vonulni.

Rövidke kis sajtótájékoztatót tartottak ma az idei – immár ötödik – Pécs City Karneválról a szervezők és közreműködők. Nagy változás nincs a korábbi évekhez képest, idén is lesznek koncertek, jelmezes felvonulás, dj-k és after party-k, viszont idéntől már Budapesten is promózzák a bulit. Ott két nappal a pécsi karnevál előtt a Budapest Parkban lesz egy bemelegítő a PASO-val és az Ire Mafiával.

hirdetés

Újdonság a korábbi karneválokhoz képest – magyarázta Ertl Dániel főszervező, hogy idén lesz Pécsett Nulladik Nap is, amolyan itteni bemelegítő a Felszabadulás Emlékműnél (vagyis a Niké-szobornál), illetve az is újdonságnak számít, hogy mostantól a Pécsi City Karnevál komolyabban együttműködik más pécsi fesztiválokkal, például a Fényfesztivállal is.

pécs city karneval

hirdetés

A részletekről egyelőre nem sokat tudni, annyit viszont igen, hogy Páva Zsolt is bejelentette, hogy beöltözik, méghozzá polgármesternek! Vincze Balázs, a ZSÖK vezetője erre annyiban erősített rá, hogy aki csak fog egy nagy műanyag poharat, valami alkohollal benne, az már benne is van a fesztiválban pusztán azzal, hogy ott van.

A karnevállal kapcsolatos naprakész infók ITT és ITT érhetők el.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter