Nyílik a Trezor Pécsen és őrült jó lesz!

Már csak pár hét, és a pécsi belváros kellős közepén igen exkluzív hely nyílik a Nemzeti Színházzal pont szemben.

Évek óta üresen áll a pécsi belváros egyik legszebb épülete, a volt OTP székház a Király utcában. Ez:

hirdetés

Trezor4

Most már azonban nem sokáig, ugyanis mától kívülről is látható és hallható munka indult be:

Trezor névre keresztelt rendezvényház épül odabent.

Zeller Tamás, a hely megálmodója az OK!PÉCSnek azt mondta, várhatóan májustól használható lesz majd a teljesen felújított tér.

– Nem bontunk, nem verünk szét semmit; minden, ami érték az épületben, azt megartjuk és “beépítjük” az enteriőrbe – magyarázta Zeller. – Nem véletlenül lett a hely neve a Trezor sem, hiszen egykor bank működött itt, hatalmas páncélszekrényekkel.

A több mint 500 négyzetméteres rendezvényház egyedülálló lesz Pécsen: a cél az, hogy az esküvőktől, a filmvetítésekig; a sajtótájékoztatóktól a konferenciákig; koncertektől a szakmai rendezvényekig mindent meg lehessen valósítani az épületben.

Trezor3

– Mindenképpen megtartjuk a hely eredeti szellemét, de emögött a legmodernebb technika lesz “láthatatlanul” – tudtuk meg.

Több mint 20 éves vendéglátós tapasztalattal a háta mögött Zeller Tamás azt mondja, bíznak abban, hogy jól fog működni a központ, és egy olyan szabadon alakítható, használható több funkciós tere lesz Pécsnek, ahol különféle izgalmas programokat lehet majd rendezni és bemutatni.

Abban is új lesz a hely, hogy

nem konkurenciája akar lenni a belvárosi vendéglőknek, hanem szinte mindegyikkel együttműködésre törekednek,

bevonva őket is a munkába és a programokba.

Trezor2

A tervek szerint az év nagy részében bérelhető, lefoglalható lesz majd a rendezvényház, de 10 hétvégét fenntartanak maguknak a tulajdonosok, hogy saját programjaikat rendezzék meg.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter