Hamarosan megnyit a Főtér, Pécs legújabb borbárja!

Némi csúszás van az eredeti tervekhez képest, de a lényeg az, hogy hamarosan mégis megnyílik Pécs leghipszeterebb borbárja: a Főtér! Ez az, ami a volt Meki helyén lesz a Széchenyi tér sarkán. 

A borivók már erősen várják az új helyet, aminek a neve Főtér lesz. Ha minden jól megy, akkor már nem kell sokáig várakozniuk.

hirdetés

– Várhatóan másfél hónap múlva nyithat meg a borbár és kávézó az egykori McDonald’s helyén – árulta el Győrffy Zoltán, a Bár “szóvivője”.

Most is javában dolgoznak a helyen, az átalakítás tartogatott ugyanis számos “kihívást”, de ezeket mind megoldották mostanra. Izgalmas és kreatív térré építették át a volt Mekit – mondta Győrffy, aki szerint a vendégeket sok-sok meglepetés várja majd.

Hangsúlyozta, azt szeretnék, hogy a borbár egy olyan közösségi tér legyen, ahol egy-egy kiváló ital mellett el lehet beszélgetni. Sokféle bor és kávékülönlegességgel készülnek, hogy mindenki találhasson az ízlésének megfelelőt.

borbisztro-3

– Lesznek borkóstolók, borászokkal, de a híresztelésekkel szemben nem klasszikus étterem lesz, viszont lehet majd sütizni és borkorcsolyát enni, valamint lesznek tapasok is. Emellett a helyiségben lesz egy vinotéka is, amit a Bortársaság alakít ki – fűzte hozzá.

Győrffy azt mondta még, hogy a régió borait akarják majd népszerűsíteni, de a környező országok ízeibe is belekóstolhatnak majd a vendégek, sőt, a világ legjobb termővidékeiről is hoznak majd borokat.

Ebben a cikkünkben mutattuk be részletesen, hogyan is fog kinézni a Bár.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter