Oltári átverés volt a popsitörlős kórházi panaszkodás Pécsről

Két és fél éves történetet adtak el “maiként” annak a kétes eredetű és tartalmú Facebook oldalnak a gazdái, aminek a fél magyar média, és sajnos mi is bedőltünk!

Pár napja írtunk arról a hírről mi is, miszerint egy hétig nem fürödhetett a pécsi kórházban egy beteg, mert nem volt pénze melegvízre a klinikának. Popsitörlővel tartotta tisztán magát az a férfi, akit a hét nap alatt többször is megműtöttek. Élet-halál között is volt. Mindezt egy posztban mesélte el.

hirdetés

Most azonban kiderült, hogy oltári nagy átverés volt az egész!

A Pécsma derítette ki, hogy a Kórházi sztorik Facebook oldalán, kiemelten “frissként” hirdetett poszt több mint 2 éves. A lap megkereste az oldal szerkesztőjét, aki azzal fenyegette meg a hírportált, hogy “szétpereli” őket,

“majd kollégánkat se**nyalónak nevezte és tényként közölte: a Fidesz leváltása után nem lesz munkánk”

– írják a cikkben.

A dühös facebook-szerkesztő annyit azért elmondott – a cikk szerint, hogy az esetet közlő nyugdíjas férfival telefonon és e-mailben is egyeztettek. Na, ehhez képest derült ki, hogy a posztot eredetileg egy NŐ írta, és mi is megtaláltuk. Sőt, az asszony az említett Facebook oldalon jelezte is, hogy ez a sztori az övé, és már korábban történt vele mindez.


nő

korhzi-sztorik

A Pécsi Tudományegyetem Fogászati és Szájsebészeti Klinika igazgatója egyébként

pontról-pontra cáfolta az egész sztorit, a személyes túlzásokkal együtt.

Most nem mennénk bele a részletekbe, akit érdekel, az olvassa el a Pécsma cikkében.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter