Online is lehet majd vásárolni az IKEA-ban!

Februárban elindul az online értékesítés a magyar IKEA-nál is, egyelőre úgy, hogy a megrendelt árut a budaörsi áruházban lehet átvenni. A tervek szerint nyártól elkezdődik a házhozszállítás is. Közben a hazai IKEA akkora árbevétel-növekedést ért el a tavaly zárult üzleti évben, hogy a csoport harmadik legnagyobb ugrását produkálta – írja a HVG.

A budapesti és a budaörsi IKEA áruházakban több mint 5 millió látogató fordult meg, közülük csaknem 3 millióan vásároltak is.

hirdetés

A csoport a lezárt pénzügyi évben tizenkét áruházat és tizenkilenc kisebb értékesítési pontot nyitott, és májusban megnyílik a 3. magyarországi IKEA áruház Soroksáron.

Nagy változás jön

A 2017-es pénzügyi évben az IKEA a többcsatornás értékesítés fejlesztésén dolgozik, így a budaörsi áruházban februártól – tesztüzemben – bevezetik az online rendelést áruházi átvétellel. Ha a rendelés délután 5 óráig beérkezik, az áru már másnap átvehető Budaörsön. A szolgáltatás 3000 forintba kerül majd.

A tesztidőszak után, várhatóan a nyár végén indul a Click and Deliver szolgáltatás, azaz a kiválasztott árukat az egész ország területén házhoz szállítják.

(via HVG)

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter