Orbán főbelövésével poénkodott a pécsi MSZP elnökségi tagja

Ráadásul nyilvánosan. Nyilván ezt nem hagyta szó nélkül a Fidesz sem.

Még csütörtökön este jelent meg egy cikk a kormánykölei Pesti Srácok portálon, miszerint “kiabálásba, lökdösődő incidensbe torkollt Mesterházy Attila első nyilvános veszprémi kampányszereplése csütörtökön”. A cikket Facebookra is kitette a lap, és ide sikerült a pécsi MSZP elnökségi tagjának elhelyeznie azt a kommentet, ami mára országos téma lett.

hirdetés

Simon József szerint ugyanis semmi “hiba nincs abban, ha Orbán Viktort fejbelőnék”. Ezt kommentelte egészen pontosan:

Simon poszt

Az MTI szerint a Fidesz most arra keresi a választ Karácsony Gergelynél, az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjétől, valamint Molnár Gyula szocialista pártelnöknél, hogy

“megengedhetőnek tartják-e az MSZP-ben, hogy valaki politikai ellenfelei kivégzésére hívjon fel, illetve ezt kívánatosnak tüntesse fel”

– közölte a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője, Gulyás Gergely. Meddig lehet ezután Simon József az MSZP tagja? – tette fel a kérdést.

Gulyás Gergely azt is mondta, hogy az MSZP annak a kommunista állampártnak a jogutódja, amely a politikai ellenfeleit felakasztatta, kivégeztette, a fizikai megsemmisítésüket is megengedhetőnek tartotta. Azt is kérdezte a fideszes politikus a szocialista párt elnökétől és kormányfőjelöltjétől, hogy

„ez fogja-e jellemezni az MSZP kampányát, belefér-e az ellenfelek fizikai megsemmisítésére való felhívás az MSZP kampányába”.

Ő Simon József, amikor nem posztolgat.

Simon József2

A pécsi MSZP-s egyébként brutális osztást kapott a Facebookon a kommentje miatt, többen “féregnek” nevezték, illetve “dagadt disznónak”.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter