Óriási herékkel riogatja a gyerekeket a transzvesztita mikulás Pécsen

Az egyik pécsi áruház meglehetősen sajátosan reklámozza a télapó jelmezét. Azt nem tudtuk kideríteni, hogy kifigurázni akarják a mikulást vagy a távolkeleten tényleg így néz-e ki.

kínai mikulás2Fekete rúzzsal és feketére sminkelt szemű próbababával próbálja eladni az egyik pécsi áruház az idei mikulás öltözetét. Az ízléstelen látványt tetézi, hogy a „Mikulásnak” dudorodnak a mellei és hatalmas nagy heréi is vannak.

A kopasz, hiányzó fülű Mikire egy sapkát is adtak, női öve a melle alá csúszott fel, lábára pedig egy fekete sportcipőt húztak.

– Felháborító perverzió, ki engedi, hogy ilyen mikulást kiállítsanak – mondta lapunknak egy kisgyermekes anyuka a kirakat előtt szörnyülködve.

Az áruházban már roskadásig állnak a polcokon a Mikulás és karácsonyi kellékek. A ruhát is megtaláltunk, szabását tekintve inkább egy szado-mazo bulihoz jó, mint mikulás ünnepségre. Potom 1500 forintért hozzá lehet jutni.

A világ mikulás és karácsonyi kellékeinek nagyjából 60 százaléka kínai gyárakból kerül ki. Ezeket eleinte mind exportra szánták, de az utóbbi években, köszönhetően a karácsony kínai terjedésének, már egyre több dísz a helyi boltokban köt ki. Míg a nyugati világban a karácsony vallási alapokon nyugvó, de egyre jobban üzletivé váló ünnepnek számít, Kínában már a kereskedelem hozta létre. Egy közvélemény kutatás szerint egyébként a kínaiak többsége jobban ismeri a Mikulást, mint Jézust.

Erről a sztoriról pedig azonnal ez ugrott be nekünk:

MONDD EL, NE TARTSD MAGADBAN A VÉLEMÉNYED!

Facebook

Twitter