Őrizetben a rabló és verekedő tinibanda

Amint arról tegnap elsőként beszámoltunk, kétszer is rabolt egyetlen éjszaka alatt egy őrjöngő tinibanda Pécsen! Egy 16 éves fiút és egy 37 éves férfit is megtámadtak szombat éjjel a pécsi belvárosban. Az idősebb férfi sokkos állapotba került, a fiatalabbat kórházban ápolják. A banda most már őrizetben van.

A rendőrök egy napon belül azonosítottak és elfogtak négy fiatalkorú fiút, akiket két pécsi férfi kirablásával gyanúsítanak.

– A bűncselekménnyel kapcsolatban a Pécsi Rendőrkapitányság nyomozói még a bejelentés napján a délelőtti órákban beazonosították, és elfogták a feltételezett elkövetőket. A négy fiatalkorú fiút kihallgatták gyanúsítottként, a házkutatások során a sértettek kabátjait és egyéb értékeit a rendőrök lefoglalták – közölte a rendőrség.

hirdetés

Kétszer is rabolt egyetlen éjszaka alatt az őrjöngő tinibanda Pécsen! – OK!PÉCS

Az OK!PÉCS megbízható forrásból úgy értesült, hogy vasárnap hajnalban egy 8 fős, fiatalokból álló banda kirabolt és keményen összevert két férfit is Pécs belvárosában. Nem is akárhogy!

A Pécsi Rendőrkapitányság a négy gyanúsított ellen – őrizetbe vételük mellett – csoportosan elkövetett rablás bűntett miatt indított eljárást.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter