Őrületes csokibolt nyitott a pécsi belvárosban

Saját csokoládét is készíthet bárki az egyedi ízeiről és különleges édességeiről híresé vált kézműves boltban.

Egy régi álom megvalósulása volt a kézműves csokoládébolt megnyitása. A családi vállalkozás szép sikereket ért már el, ami nem is meglepő, hiszen tudták, hogy a nem mindennapi édességek után kapkodni fognak azok, akik valami egészen egyedi ízzel bolondítanák meg a mindennapjaikat, és persze azok is, akik számára a kézművesség a minőséggel és a helyi jelleggel társul.

csoki3

A vásárlókedvet kihasználva, saját csokoládé gyártásába kezdtek, mindvégig nagy hangsúlyt fektetve Pécs kulturális hagyományaira. A csomagoláson már Vasarely és Zsolnay Manufaktúra minták is visszaköszöntek. Nemrégiben Pécs csokoládéjának kiáltották ki a medvehagymás-sós és a fügés-mandulás ízesítésű nyalánkságokat.

A Zsolnay-negyed után már a Király utcában is van üzletük, ahol a jövő héttől minden csütörtökön a csokoládékészítésé lesz a terep. Terveznek látványműhelyt, sőt, a vállalkozó kedvűek még a saját csokit is készíthetnek majd.

csoki1

A kínálat széles, és mindig a vásárlókhoz igazított. A nagy kedvencek persze mindig kaphatók, így a Tokaji Aszús és az ír kávés bonbon is. A laktóz érzékenyekre is gondoltak, külön kis sarkot rendeztek be a számukra sok-sok finomsággal, amit a boltban kapható kiváló borokkal vagy épp pezsgővel is meg lehet őrjíteni.

(Fotók forrása: Csokolada Cafeblog)

MONDD EL, NE TARTSD MAGADBAN A VÉLEMÉNYED!
  • Gábor

    De hol????

    • Viktor

      Kiraly utca 1. Murphy’s pubbal szemben.

Facebook

Twitter