Otthonába szorult egy pécsi férfi, alig akarták elengedni dolgozni!!!

Olvasónk sajátos története, avagy hogyan élte meg a pécsi kerékpárversenyt.

Olvasónk a PSN Zrt-nek írt egy levelet, amit nekünk is elküldött. Érdekes történet: ismerjék meg az otthonába zárt férfi kálváriáját.

“Tisztelt PSN ZRT!

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Örömmel tölt el a tudat, hogy az egészséges életmód kapcsán kerékpárversenyt tartottak 2018. 08. 05-én Pécsen, a Nagyárpádi úton és a Tüskésréti tó környékén. Tényleg tiszta szívből örülők neki, mivel én is az egészséges életmód híve vagyok! De! Mélységesen felhábórítónak tartom azt, hogy eme “rendezvénynek” nem nevezhető valami miatt nem tudok otthonról elmenni dolgozni, mivel az Önök által megrendelt “Polgárőrnek” és Közterületesnek” nevezett emberkék nem engednek ki az otthonomból, mert azt hiszik, hogy ők bármit megtehetnek! Én úgy gondolom, hogy eme “kerékpárversenynek” nevezett valami nem a mai nap hajnalán pattant ki a fejükből, ezért mélységesen felhábórítónak tartom azt is, hogy senkit nem tájékoztattak róla, hogy ha dolga van akkor időben induljon el, mert különben a Polgárőr bácsi és a Közteres néni bezárja otthonra. Munkámból kifolyólag személyszállítást végzek, ezért felteszem Önöknek a kérdést, hogy:

Ha valamelyik utasom lekési Budapesten a csatlakozó vonatát vagy a repülőgépét, akkor a kártérítést kifizették volna-e az utasaimnak??

Még szerencse, hogy körülbelűl 20 perc veszekedés után, “véletlenűl” arra járt egy Motoros Rendőr, aki tisztában van a törvényekkel és a jogszabályokkal és miután észlelte a problémát -ami maguk miatt generálódott- rendőri felvezetés mellett eltudtam indulni dolgozni és az utasaim időben és biztonságban megérkeztek a repülőtérre és keleti pályaudvarra. Hatalmas tiszteletem a fent említett Motoros Rendőrnek! De csak neki, senki másnak Önök közül!

Várom mielőbbi válaszukat!

Tisztelettel:

K. L.

Pécs, Nagyárpádi út”

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter