Pár napot élt csak Trackman, a MÁV új kabalafigurája

Szomorú, de ennyi volt, a MÁV-START közölte, a rengeteg negatív komment miatt visszavonták Trackmant, nem lesz kabalafigura sem.

A valóban igencsak vicces pályaműveket ebben a cikkünkben mutattuk be.

hirdetés

Nem fogsz hinni a szemednek! Megvan a MÁV vadiúj kabalafigurája. – OK!PÉCS

Kapaszkodni ér! Ha valaki nehezen tudja eldönteni elsőre, hogy ez vicc vagy nem, az ne csüggedjen, nincs ezzel egyedül.

Természetesen az Internet Népét sem hagyta hidegen az ügy, több százan kezdték ekézni a céget a Facebookon. Mire a MÁV először kijött ezzel a magyarázattal:

1. A MÁV-START nem meghívásos pályázatot hirdetett, mindössze a Facebook-oldal látogatóit hívta játszani. Éppen ezért a profi grafika készítése nem volt elvárás.

2. A MÁV-START anyagi erőforrást nem áldozott a pályázatra, a nyeremény az Interrail bérlet, melyet többlet ráfordítás nélkül tudnak biztosítani.

3. Szakmai zsűri alatt az oldal MÁV-START-os dolgozókból álló szerkesztőbizottságát értették, tehát nem grafikusokból álló emberek választották ki a figurát, hanem a MÁV-START munkavállalói.

4. A nyertesként kiválasztott kabalafigura mindössze egy Facebook-játék eredménye. A figurával ennek értelmében kizárólag a Facebook-oldalunkon kívántak megjelenni.

5. Szándékuk egy kedves játék szervezése volt, amely értékelhető nyereményt is kínál. Céljuk semmiképpen sem az indulatok gerjesztése és a kedélyek felkorbácsolása volt.

Majd nem sokkal később végül teljesen visszavonták az egész akciót.

Kedves Látogatóink! Kedves Érdeklődők!

Szeretnénk mindenkit tájékoztatni, hogy a Facebook-oldalunk kabalafigurájának tervezésére kiírt pályázattal kapcsolatos közönségszavazási lehetőséget a beérkezett észrevételek miatt visszavonjuk.

Kabalafigurát a MÁV-START nemzetközi utazások Facebook-oldalon a továbbiakban nem tervezünk megjelentetni.

Az érintettektől elnézést kérünk.

trackman

R.I.P.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter