Páva Zsolt ideges lett, amiért rá szavaztak

Pontosabban, amiért rá szavaztattak egyes városi cégek vezetői! Sajtóhírek szerint ugyanis olyan levelek terjednek az önkormányzati cégekben, melyekben melegen ajánlják a dolgozóknak a “vezetőségnek azt a kérését”, hogy szavazzanak Páva Zsoltra, mint a legnépszerűbb polgármesterre. Páva fölkapta a vizet és visszalép a versenytől! 

Ez a kínosan akkurátus, látszólag totál idiótáknak szóló és helyesírási hibáktól sem mentes levél kering a városi cégekben a sajtóhírek szerint:

hirdetés

Kedves Munkatársaink!

Vezetőségi kéréssel fordulunk Hozzátok: legyetek szíves SZAVAZZATOK!

A www.szferaeuropa.hu weboldalon kellene szavaznotok az Év Polgármesterére, Dr. Páva Zsoltra, az ő nevének beírásával. Az alatta lévő sorokban lehet még szavazni (szintén névbeírással) az Év Alpolgármesterére és az Év jegyzőjére is, ezek már opcionálisak.”

Tehát, a lényeg Zsolt, a többi csak opcionális. A levél természetesen folytatódik, részletesen le van írva, hogy hogyan kell szavazni. Kell, ez nagyon fontos.

2. lépés: LEGFELÜL, még a fekete csík felett van a weboldal megnevezése (www.szferaeuropa.hu), mellette pedig fehér háttérben egy zöld kocka van “SZAVAZÁS” felirattal. ERRE KELL RÁKLIKKELNI!”

Kérünk Benneteket, hogy legalább 3 rublikát töltsetek ki:

– Az első a Város: Pécs nevét kell kiválasztani a menüből.

– A második kitöltendő rublika: Polgármester: Páva Zsolt nevét kell beírni.  

– A harmadik kitöltendő rublika: a saját e-mail címedet írd be légy szíves.

Kérünk Benneteket, hogy lehetőségeitek szerint többször is szavazzatok!”

Az egész arról szól, hogy van egy Polgármesterek randevúja nevű találkozó már több évtizede és van ez az oldal, ahol minden évben meg lehet szavazni a legfaszább polgármestert, aki ezért kap egy oklevelet vagy ilyesmi. Idén pont Pécs ad otthont ennek a tök felesleges rendezvénynek, vélhetően innen jött a nagy ötlet, hogy akkor szavazzanak is a helyi polgármesterre. (Ha igaz a hír.)

Páva Zsolt tőle szokatlanul erős hangvételű közleményben cseszte le a túlbuzgó cégvezetőket és bejelentette, hogy kár a fáradságért, mert visszalép a versenytől. Ezt írja többek között:

“Megdöbbenéssel értesültem arról a sajtóhírről, hogy olyan levél vagy levelek terjednek pécsi cégekben, amelyek a személyem melletti szavazásra buzdítják a dolgozókat a „polgármesterek versenyében”.

Mivel idén éppen Pécs a házigazdája ennek a találkozónak, több mint felháborító, ha a hír igaz!

Szeretném bejelenteni, hogy visszalépek a „versenyből”, mert bár nem tudom, hogy igazak-e a céges levelekkel kapcsolatos sajtóhírek, de ennél fontosabb az, hogy Pécs tisztességes házigazdája legyen ennek a találkozónak, megőrizve és megtartva ennek a szakmai rendezvénynek a méltóságát és komolyságát.”

(Címlapos képünket ebből a remek cikkből szedtük.)

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter