Pécs egyik legkülönlegesebb fotográfusa segítene Mátén, a beteg pécsi kisfiún

A három és fél éves Fritz Máté nagyon beteg, orvosi kezelése milliókba kerül – mivel csak az őssejtterápiával lehetne segíteni rajta. Most Pécs egyik legkülönlegesebb, vízalatti fotókat készítő fotográfusa ajánlott fel egy igen különleges labdát.

Máté nagyon betegen született Pécsett, részleges nyelőcsöve, agyvérzése, refluxa, agykamratágulata volt. Komoly féjdalmai vannak, alig tud mozogni és nehezen is lálegzik a kisfiú. Szülei azért küdenek, hogy sikerüljön egy speciális őssejtteárpiát alkalmazni nála Ausztriában, ami viszont sok millió forintba kerül.

hirdetés

Korábban számos felajánlás érkezett már a családhoz, ami most egyújabbal gyarapodott.

-Három gyönyörű gyermek apjaként én is megtennék mindent a gyermekeim gyógyulásáért, ha betegek lennének és ezzel minden jóérzésű szülő így van. Aki nyomon követi az idővonalam, az talán még emlékszik arra, hogy tavaly egy víz alatti fotózásom honoráriumaként szert tettem egy olyan vizilabdára, amit a Magyar Férfi Vizilabdaválogatott riói olimpiai kerete dedikált. A labdát a Diapolo Sport Kft. bocsátotta rendelkezésemre, a dedikálás teljessé válásában Gergely István, a válogatott korábbi kapusedzője segített. A labdát mindig is egy jó ügy erdekében szerettem volna elárverezni.
Megtaláltam azt a családot, akin segíteni tudnék. A Te segítségedre is szükség lesz, hogy a LABDA a legtöbb támogatást hozza Fritz Máténak – írta ki Facebookjára Pécs egyik legkülönlegesebb fotográfusa.

Róka Robi

Róka Róbert ezért éppen egy árverést szervez a családdal, ahol ezt a különleges labdát ajánlja fel, illetve a befolyt összeget Máté családjának.

Amint megtudjuk a további részleteket, frissítjük a cikket.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter