Pécsen lehet az ország legmenőbb iskolai WC-je!!!

Nem kell hozzá más, csak az, hogy a lehető legtöbb szavazatot érjen el az egyik tisztítószer márka által indított versenyen a pécsi Éltes Mátyás Egységes Gyógypedagógiai és Módszertani Intézet. Bárki szavazhat, a tét több millió forint és a nyugodt, kényelmes székelés!Egyre nagyobb az izgalom abban nyolc általános iskolában, amelyek bejutottak egy tisztító- és élelmiszer multi által hirdetett WC felújítási program döntőjébe. Ehhez nem kellett más, csak elkészíteni egy bemutatkozó filmet, vagyis valami ilyesmit:

hirdetés

A Dél-Dunántúlon csak az Éltes Mátyás Egységes Gyógypedagógiai és Módszertani Intézetre lehet szavazni, a régióból egyedüliként csak ez az iskola jutott tovább a cég iskolamosdó felújítási pályázatán. Fontos nekik az ügy, hiszen most ilyen állapotok vannak a suliban:

eltes5

A szavazás szuper titkos, ezért még azt sem lehet tudni, hogy eddig ki mennyi szavazatot  gyűjtött, szavazni április 14-ig lehet IDE KATTINTVA.

A cég külön felhívja a figyelmet, hogy mindenki egy érvényes szavazattal rendelkezik (vagyis egy e-mail címmel, egyszer lehet szavazni – a szerk.) és fontosnak tartják azt is, hogy szavazat leadásához nem szükséges terméket vásárolni!

eltes1

A szavazás nem egyszerű, kattintás után egy megerősítő e-mail érkezése után újra klikkelni kell, ráadásul, ha az e-mail cím első felében bármilyen írásjel van akkor a rendszer nem enged szavazni, ja és a megerősítő levelet a spam mappában kell keresni.

Az iskola a szavazási nehézségek ellenére nagyon reménykedik.

Éltes1

– Speciális iskola vagyunk 300 gyerekkel, értelmileg akadályozottak és mozgáskorlátozottakkal, ezért nálunk egy fiú és egy lány speciális WC felújításról, kialakításáról van szó, a blokkot akadály mentesíteni is kell, szükség van szélesebb mosdókra és a küszöbök eltüntetésére – mondta lapunknak Széll Kata gyógypedagógus.

Az iskolában egyébként lenne még mit felújítani, 20 éve költöztek az egykori 506-os építőipari szakmunkásképző épületébe, amely sok szempontból igazi időutazás, van ami még a rendszerváltás előtti állapotot tükrözi.

eltes8

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter