A legtutibb randizó helyre hívja a pécsieket a Momentum ma estére

Van érzéke a szervezéshez a fiatal pártnak, ezt már láttuk korábban is! Szolnokon még fesztivált is rendeznek a Wellhello-val többek között.

Van érzéke a szervezéshez a fiatal pártnak, ezt már láttuk korábban is, ám a Pécsi Piknik helyszíne ezen is túltesz. A legtutibb, legütősebb csajozós randi-helyet sikerült ugyanis megtalálniuk a mai Pécsi Piknikhez, ami nem más, mint az Alagút teteje, vagyis a Kálvária utca.

hirdetés

A Momentum pécsi alapszervezete várja ott ma az érdeklődőket 18 órától, az apropó: a Magyar Szabadásg Napja, vagyis a szovjet csapatok Magyarországról való kivonulásának 26. évfordulója.

“Megvitatjuk a legutóbbi helyi fórumunk tapasztalataiból is tanulva, hogy melyek azok a témák és ügyek, amelyekkel a leginkább szükséges foglalkozni Pécsett!”

írják az esemény íventjében.

Szolnokon fesztivál is lesz

Nyitás Fesztivál címmel szervez a párt háromnapos bulit július 20-23 között Szolnokon.

„A politikát nem csak öltönyben lehet a Parlamentben csinálni, mivel a politika közös ügyeink megbeszélését és megoldását jelenti”

– írják közleményükben.

A rendezvényen nappal kerekasztal-beszélgetéseket, előadásokat, kulturális programokat tartanak, este pedig koncertek lesznek – mások mellett

a Wellhello, az Ivan & the Parazol, a Soerii & Poolek, az Anima Sound System, a Fran Palermo, a Middlemist Red, a Bermuda, Copy Con és a Monsters of Rap

lép fel.

A fesztivál három napját három téma határozza meg: az első napon a rendszerváltás óta megoldatlan rendszerszintű problémákkal foglalkoznak, a második napon azzal, hogyan kerül vissza Magyarország az európai útra, a harmadik napon pedig a 21. századi kihívásokkal és lehetőségekkel.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter