Zsírbörtönből szabadították ki Misit Pécsen

Hegedűs Mihályért (43) az egész ország összefogott amikor a Facebookon kért anyagi segítséget másfél milliós fogyi műtétjéhez. Annyian megsajnálták a kövér férfit, hogy egy hónap alatt félmillió forintot utaltak neki. Pénteken épp ebédidőben vették ki a gyomrát a pécsi Da Vinci klinikán.

Misi súlyos cukorbetegséggel is küzd, amióta hihetetlenül meghízott. Azt állítja, hogy mozgásszegény életmódja tehet róla. A férfi azért szedett fel 65 kilót, mert napi huszonnégy órát tölt el az otthonában. Nem véletlenül, a férfi alzheimer-kóros anyósát ápolja, aki magatehetetlen. Barátai az interneten kezdtek el gyűjteni a százhalombattai férfinek arra a másfél milliós műtétre, amely megmentheti az életét, újra karcsú lehet, és akár az otthonát is segítség nélkül hagyhatja el.

hirdetés

misi2

A műtétre nem kellett sokáig várnia,  az RTL reggeli műsorában hihetetlen ajánlatot kapott Tizedes György pécsi sebésztől. Misi élő adásban sírta el magát, majd a műsorvetető Peller Anna is, amikor Tizedes György pécsi orvos felajánlotta, hogy ingyenesen megműti a férfit.

– Egyszerűen hihetetlen, ami velem történt, végre igazi életet élhetek a műtét után, és megszabadulok ebből a zsírbörtönből – mondta lapunknak a 150 kilós Misi, aki 60-70 kilót szeretne lefogyni egy év alatt.

misi3

– Misin egy viszonylag új eljárást hajtunk végre, az úgynevezett csőgyomor képzést, a gyomrának a 80 százalékát, így az éhség jelzésért felelős hormon-termelő részt is eltávolítjuk. A korábbi eljárásokhoz képest, ebben az esetben nem alakul ki felszívódási zavar – mondta Tizedes György pécsi sebész.

misi4

Misi felajánlotta, hogy visszafizeti az adományokat, de a többség azt monda, hogy használja csak fel, hogy egészségesen tudjon tovább élni.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter