A pécsi baloldal kedvenc lapjában üzengetnek egymásnak a szocik és függetlenek

Most például a balliberális polgármester-jelölt jelölt jelentette ki, hogy “Mellár Tamás becsapta a választóit!”.

Sűrű napjai lehetnek Barabás Bélának, aki a helyi szocik egyik kedvenc lapjának főszerkesztője (és a pletykák szerint a városi médiacsoport főszerkesztő-várományosa, amennyiben veszít a Fidesz). Míg eddig szeretnie kellett Mellár Tamást, mostanában nem kell szeretnie. Sőt!

hirdetés

STOP

A lényeg az, hogy a baloldali és balliberális, baloldali-balliberális-független celebek ott üzengetnek egymásnak, na meg a másik kedvenc lapjukban, de ott meg félreértik ugye a szavaikat.

A lényeg most az, hogy a napok óta folyó ellenzéki sárdobálás főszereplője eddig hallgatott, és ugyan mi is küldtünk neki kérdéseket, mert a telefonját nem vette fel, de nekünk nem; a Pécsi STOPnak viszont nyilatkozott. Azt mondta többek között Péterffy Mellár Tamásra reagálva, hogy

„Aki ma a pécsi ellenzéki pártszövetség ellen jelölteket kíván indítani az önkormányzati választáson, az a Fidesznek dolgozik, ezen nem kell mit magyarázni azt gondolom.” Majd:

„ez egy ígéretesnek induló politikai karrier dicstelen végjátéka, Mellár Tamás becsapta a választóit, szégyellje magát, ehhez a végjátékhoz nem kívánok asszisztálni!”

A cikket azonban igen rosszkor időzítették a STOP-on (ez már a sokadik Melláros anyag volt az oldalon). Mellár Tamás ugyanis közleményt írt, amiben a legtöbb állítását ugyan fenntartja, de visszavonulót fújt abban, hogy nem fog ráindítani a balliberális pártok jelöltjeire Pécsen.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter