A pécsi Jobbik szerint inkább a baracklekvárról kellene értekeznie Páva Zsoltnak

Öt mondatban reagált Fogarasi Gábor, a párt önkormányzati képviselője a pécsi polgármester tegnapi, ötperces interjújára. Ebben az interjúban Páva Zsolt gyakorlatilag kacsának nevezte a híreket, amelyek szerint csődközelben lenne a város és arról beszélt, emelkedtek Pécs bevételei.

“Ötperces” interjút adott a pécsi polgármester az önkormányzati lapnak, amelyben a hetek óta keringő pletykákról beszélt, vagyis arról, hogy van-e, avagy nincs csődhelyzet Pécsen. Páva szerint az ellenzéki sajtóban

hirdetés

“egészen elképesztő fantazmagóriák”

valamint “csúsztatások és találgatások jelennek meg a város hiányáról”, de a valóság szerinte az, hogy nőttek Pécs bevételei.

A Jobbik szerint azonban

“nem emelkedtek Pécs bevételei, a Jobbik azt állította, hogy a Fidesz csődbe kormányozta a várost”

– közölték a reakcióban.

A Jobbik nem közölt fantazmagóriákat, a Jobbik azt közölte, hogy Pécs adóssága a polgármester által bevallott összeghez képest jóval nagyobb, a 20 milliárd forintot is elérheti – állítja a párt, amely szerint a költségvetés óriási bajban van.

“A Jobbik nem arról tájékoztatta a polgárokat, hogy nem érkeztek befektetők a városba, a Jobbik arról tájékoztatta a polgárokat, hogy nem elegendő a beruházások száma”

– írják, végül pedig némi kioktatás következik matekból.

– A Jobbik ajánlja polgármester úr figyelmébe a tényt: ha a „növekvő” bevételek elmaradnak a kiadásokhoz képest, a végeredmény mínusz előjelű, és talán praktikusabb volna

“haszontalan töltelékinformációk helyett például a baracklekvár főzésről értekezni”

a fideszes sajtóban, ha már uborkaszezon van – szúrták oda.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter