Pécsi lány lett a legszebb tetovált nő Magyarországon!!!

Magyarországon először rendezték meg a Tetovált Nők Szépségversenyét. A budapesti döntőbe jutott tízek társaságából a győztes a húszéves pécsi vendéglátós Kása Zsófi Zoé lett – számol be a Bors.

Van egy fotós barátom, aki a tudtom nélkül feltöltötte a képem a netre, majd írt, hogy bekerültem a legjobbak közé. Én meg azt gondoltam, ha már így alakult, akkor nem hátrálok ki – mesélte a Borsnak Zoé, akire tizennégy évesen az édesanyja engedélyével varrták az első tetkót. – Neki is van és irigykedik, hogy nekem van több, összesen huszonkét téma.

hirdetés

tetoval lány1

– Az első egy nonfiguratív alkotás volt, virággal, csillagokkal. Akkor még nem gondolkodtam azon, hogy je­lent-e valamit, ami a testemre kerül, ez csak később változott. A legtöbb tetoválásom a buddhizmushoz kapcsolódik. Ez pozitív gondolkodást és nyugalmat sugall. A jobb karomon a dalai lámától van egy idézet. A tetoválás számomra csodálatos dolog, bár vannak hátrányai. Kevés munkahelyen fogadják el, pedig szerintem gyönyörű. Ezek nem azért készülnek, hogy mutogassam magam, mert egy kicsit szégyenlős vagyok, de ha úgy adódott volna, bikiniben is megmutattam volna magam a versenyen – mesélte a lapnak a gyönyörű pécsi nő.

– A páromnak is vannak tetoválásai, de tudom, hogy nem ezért szeretett belém, mert amikor télen megismerkedtünk, a ruhám mindent takart. Vele nem vagyok versenyben. Mindketten tudjuk, hogy a tetovált embernél soha nem lehet tudni, hogy folytatja-e tovább – magyarázta Zoé.

tetovált lány2

A verseny kitalálója a híres mádi borász Demeter Endre volt, aki a szkíta paziriki törzs motívum kincseivel tetováltatta végig magát a talpától a torkáig. – A győztes jutalma, hogy ő lehet a Délceg bor arca az idén, és örülök, hogy Zoé nyert, mert nagyon szép lány – mondta az eredményhirdetés után Endre.

(via Borsonline.hu)

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter