Pécsi sráccal jár a világhírű magyar modell?

Mihalik Enikő

Mihalik Enikő (official) egy Facebook posztban jelentette be, hogy rátalált a szerelem. Méghozzá Horváth Norbert pécsi fotós személyében. A híres és gyönyörű modell apja is gratulált a kapcsolathoz, a mázlista férfi pedig egy 4 éves kisfiú rajongásával imádja a nőt és a szitut is – nyilvánosan.

Ebben a posztban tárta a Világ elé a nagy hírt a híres modell. Az egyik kommentben még az apja is gratulál, azt írja: “Gratulálok fiatalok! Legyetek nagyon boldogok és mindig szeressétek egymást! Üdv a családunkban Norbert!”

hirdetés

Mihalik Enikő

Norbert pedig így hálálkodik az apósnak: “Én esküszöm,hogy így lesz,és mindig csak ez a cél lesz Előttünk!Nagyon hálás vagyok és köszönöm az üdvözletet!Én nem tudom,hogy köszönjem meg az Életnek Enikőt!:-)Kedves György örök hálam neked!”

Norbert

A mázlista!

A Velvet, ami szintén kiszúrta a nagy hírt, viszont óvatsságra int, mert szerintük “mivel Mihalik Enikő az ideje nagy részét New Yorkban tölti, egy kicsit fura, hogy pont egy magyar pasival jött össze. A kapcsolatról ráadásul eddig sehol nem nyilatkozott, ezért érdemes némi fenntartással kezelni a hírt.”

A pécsi fotósról nem sokat tudni, közösségi oldala alapján esküvői fotózásokat vállal, szeret kirándulni és érdekli a Cosplay is.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter