Pécsi szupercég etette meg Bill Gatest és feleségét

Ráadásul egy jachton, ami a Karib-tengeren ringatózott. A világ leggazdagabb emberét lenyűgözte a pécsi szarvasbresaola, amit a Venison Gusto készített.

Születésnapi hajókázáson volt Bill és felesége Melinda, közvetlenül szilveszter előtt. Talán éppen ahhoz hasonlón, mint amilyen ez volt:

A Daily Mail felvételén éppen a beöltözik a milliárdos, miközben a gyerekei csobbannak!

A Daily Mail felvételén éppen a beöltözik a milliárdos, miközben a gyerekei csobbannak!

A Karib-tengeren ringatózó luxusjachton magyar kaját ettek, amit egy pécsi cég: a Venison Gusto produkált. A cégről érdemes tudni, hogy kiváló minőségű füstölt húsokat készítenek,

az ételek pedig magyar szarvas, vaddisznó, szürkemarha és vízibivaly húsának felhasználásával készülnek, tradicionális magyar receptek alapján.

discover3

A pécsi cég világszerte szállít, többek között luxusjachtok, szállodák, gourmet boltok és ínyencek számára.

Szilveszter előtt Bill Gatest és feleségét is sikerült lenyűgözni a jachton.

Nekik legjobban a szarvasbresaola ízlett, amit vacsorára ettek. Az év utolsó napját már nem a hajón töltötték, a vacsi után ugyanis helikopterre ültek és elrepültek

– mesélte Ivánácz Gábor, a cég vezetője.

red-deer-bresaola

Szarvasbresaola

Hogy pontosan mit ettek az titok, de ha valaki kedvet kapott volna egy különlegesen finom szarvasbresaolára, akkor próbálja ki a Grillezett Szarvas Szeletek Szarvas Bresaolával és Sütőtök Krémmel című receptet a cég honlapján.

25158406_1597867136915591_1633251619930573380_n

(via BAMA)

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter