A pécsiek akarták Sebestyén Balázs Reggeli Show-ját – mondja a pécsi Rádió1

Pár napja írtunk arról, hogy megállapodás született Andy Vajna Rádió1-e és a pécsi Rádió1 között, ezért a pécsi is bekapcsolódik az immár országos hálózatba. Ennek a hírnek asztalon ugrálva örült Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri.

VÉGRE: Sebestyén Balázs Pécsen is reggelizik mostantól a Rádió1-en – OK!PÉCS

Pécs is aláírt Andy Vajna rádiójának, így a pécsi Rádió1-en is hallható lesz a Reggeli Show hamarosan.

hirdetés

Ma rövid közleményt juttatott el szerkesztőségünknek a pécsi Rádió1 tulajdonosa, Fodor József. Ebben azt írja többek között, hogy az elmúlt időszakban rendszeresen vizsgálták a helyi hallgatói igényeket, amelyek alapján folyamatosan alakítják is a  műsorstruktúrát. A pécsi és baranya megyei hallgatók – a kutatási adatok alapján – nagyra értékelik a rádió helyi hír- és információs szerepvállalását, ugyanakkor igénylik az országosan ismert sztárokat, és a korábban megkedvelt szórakoztató műsorokat is.

A helyi hallgatói vélemények és igények alapján a Rádió 1 Pécs úgy döntött, hogy a baranya megyei frekvenciáin sugározni fogja Sebestyén Balázsék Reggeli Show című ébresztő műsorát, illetve a Cooky Show-t és a Rádió 1 Budapest esti mixműsorait.

– Napközben a pécsi hallgatók továbbra is a Rádió 1 Pécs műsorvezetőivel Palotai Tomival, Molnár Kristóffal és H. Horváth Lacival rádiózhatnak. A helyi hírek és információk pedig változatlanul Incze Annamária és Ragoncsa Rita tolmácsolásában lesznek hallhatóak – közölték.

A Médiatanács a tegnapi ülésén jóváhagyta a Rádió 1-ek hálózatba kapcsolódási kérelmét, így Pécsett és Baranyában néhány héten belül indulhatnak az új műsorok.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter