Pécsiek! Városunk büszke fia hazatér: Vujity Tvrtko lesz az ATV arca!

A nem is olyan régen újraindult Heti Napló című műsor csábította haza – állítólag.

Hamarosan családostól hazaköltözik Vujity Tvrtko, akit a régi szerelme, a Napló című műsor csalt haza. A Bors értesülései szerint a nyáron már rendszeresen láthatjuk is a képernyőn.

Újabb egykori TV2-s nagyágyú ír alá az ATV-hez, heteken belül Vujity Tvrtko is a fel­törekvő csatorna arca lesz – értesült a Bors.

A lap úgy tudja, hogy a jelenleg még Amerikában élő televíziós riporter, Sváby And­rás helyettese lesz, vagyis először a megújult, újraélesztett Heti Napló című műsorban tűnik majd fel. Iparági pletykák szerint emellett a reggelente az ATV Start című magazinban is szerepelni fog, ahol Gajdos Tamást váltja. Utóbbi csak nyárig vállalja a műsorvezetést, lévén főállású híradós szeretne lenni.

hirdetés
Vujity Tvrtko 1997-ben csatlakozott a TV2-höz, a televízió alapító tagja volt, 17 éven át ri­portere és egyben utolsó műsorvezetője is az annak idején nézettségi rekordokat döntögető Napló című műsornak. A kirúgása után (aminek semmilyen hivatalos ma­gya­rá­zata nem volt) újult erővel vetette bele magát a könyvírásba, amellett pe­­dig világjáró előadás-sorozatba kez­dett.

A Bors úgy tudja, Tvrtko nem csúcsgázsiért jön haza, vagyis nem a pénz volt az, ami visszacsalta Washingtonból, ahonnan egy halom videós bejelentkezése volt a Facebookon keresztül az elmúlt időszakban. Például ez is (amire kommentben megkaptuk tőle, hogy mekkora szemetek vagyunk, mert Ő nem is azt mondta, amit írtunk, pedig de!), amit ő csak Vasárnapi Naplónak nevezett el:

60 perces showt nyom Tvrtko Washingtonból! – OK!PÉCS

Érdekes egy órát prezentált a híres magyar riporter, aki az USA fővárosában tengeti mindennapjait.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter