Pedofil zenetanár bukott meg Komlón

12 éves kislányt molesztált, mivel neki már “a 14 évesek öregek” – számolt be a Bors.

Előzetes letartóztatásba helyezett a rendőrség egy paksi zenetanárt. H. Szabolcs egy 12 éves kislányt molesztált egy komlói táborban – írja a lap.

hirdetés

– Azzal foglalkozom, aminek élek; a gyerekek közt vagyok és zenepedagógusként dolgozom – ezt írja magáról honlapján H. Szabolcs, akit a múlt hét elején vett őrizetbe a rendőrség egy 12 éves kislány szexuális molesztálásának gyanújával.

A gyermek édesanyja tett feljelentést, miután beleolvasott lánya naplójába és abból világossá vált számára, hogy H. Szabolcs mit tett. Az asszony idén februárban tett feljelentést, ezután indult el a nyomozás.

A kislány vallomásából kiderült, hogy a zenetanár a tavaly Komlón táborozó gyermekek sátrában aludt. A lány az első héten még csak arra ébredt, hogy a férfi simogatja, később azonban még ennél is tovább merészkedett, ami már bűncselekménynek minősíthető.

A sajtóinformációk szerint a paksi zenetanárnak más áldozatai is lehettek. Egy ismerőse ugyanis azt mondta a lapnak, hogy a férfi korábban születésnapi bulijával „dicsekedett”, ahol csak lány vendégek voltak. Azt is mondta, hogy

közülük több is “megvolt már régebben” és neki a “14 éves már öreg”.

A Bors idézi, hogyan is ír magáról H. Szabolcs a saját honlapján: „szemtelenül vagány és szégyenlősen bizonytalan… olyan, aki veszi a bátorságot és gyermeki őszinteséggel önálló világot teremt magának, amely gyakran megfricskázza a konvencionálist.” A közösségi oldalán zeneszerzőként mutatkozik be, de fellépései mellett több fotót is feltöltött arról, amint 10-12 éves kislányokkal fotózkodik.

A férfi Facebook-oldalára tegnap már jónéhány felháborodott szülő beírt. Egyikük így ír a zenetanár táborait hirdető szövegre utalva: „éjjel-nappal izgalmas kalandozás”… sok szerencsét hozzá! A sitten lesz benne részed, barátom.” Ugyanakkor a férfinek olyan ismerőse is akad, aki teljesen ledöbbent: „Hááát én most nem jutok szóhoz, az érmének a másik oldalát ismertem meg”.

(via Borsonline.hu, borítóképünk illusztráció)

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter