Pénteken megérkezik a BUDAPESTI ÉJSZAKAI ÉLET Pécsre is!

Egészen pontosan a Király utcai Nanában rázzák fel úgy Pécset, mint még soha senki.

Pár napja írtuk meg, hogy bazi nagy követ fognak dobni a pécsi éjszaka állóvizébe! Az ország egyik legprofibb csapata, a Rock The City „költözik” ugyanis Pécsre, hogy fellendítse az utóbbi időben kissé ellaposodott éjszakai életet. Különleges bulikat, külföldi és hazai sztár dj-ket, valamint a legtutibb nőket, na és persze a legmenőbb féfiakat ígérik. Az ország egyik legprofibb promóter csapata veszi kezelésbe a várost, akik többek között újraformálták a Fröccsteraszt vagy az Ötkertet Budapesten. Olyannyira, hogy ma ezek a főváros legmenőbb szórakozóhelyei közé tartoznak, nem csak hazai, hanem külföldi celebekkel is.

hirdetés

Rohadtul nagy követ fognak dobni a pécsi éjszaka állóvizébe! – OK!PÉCS

Az ország legismertebb lemezlovasait hozzák majd Pécsre, de jönnek külföldről is; a cél pedig az, hogy a legjobb bulizenékre lehessen tolni a pop-ot Pécsen, időnként akár tematikus – például beöltözős, retro, stb. – estek keretében is.

– Azért választottuk a Nana Bistro & Bar-t, mert fővárosi szemmel is igényes, és alkalmas helyről van szó a belváros kellős közepén, ahol igazán exkluzív bulikat tudunk szervezni a pécsieknek, különleges vendégekkel és programokkal – monja Gém Péter, a Rock The City vezetője.

Átalakítják a helyet, hogy táncolni is lehessen, és hogy semmi se zavarja meg a szórakozást.

– Mobil pultokat is felállítunk, hogy ne kelljen annyit sorban állni egy-egy italért, de kialakítunk VIP részt is, ahol nyugodtabb körülmények között lehet majd élvezni ezeket az esteket. Minden szempontból ideális a Nana, bízunk benne, hogy a pécsiek is szeretni fogják majd ezeket a különleges és alkalmi bulikat – mondja Marsalkó Richárd, főszervező, aki büszkén mesélte, hogy már minden asztalt lefoglaltak

az első bulira, ami december 22-én, pénteken lesz.

Azokra is gondolnak egyébként, akik nem csak inni, táncolni, hanem enni és beszélgetni is szeretnének, őket megújult étlappal várják.

Pénteken este 22 órától indul hivatalosan a pop, a bulizenékért és a hangulatért Dr Brs & Senor Grande, valamint Doctor Catch felel majd.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter