Politikai okokból távolították el Tvrtkót a TV2-től?

Ezt sejteti a népszerű tévés legfrissebb Facebook posztjában, akit tegnap rúgtak ki a csatornától.

Ezt posztolta ugyanis:

hirdetés

Hétköznapi Hősök, igazi PÉLDAKÉPEK és néhány elvehetetlen, olykor szép, olykor izgalmas, olykor megrázó, felemelő emlé…

Közzétette: Vujity Tvrtko official – 2016. február 27.

A Bors szintén erősíti Tvrtko politikai eltávolításának forgatókönyvét, ugyanis azt fejtegetik, hogy 2014. december 2-án a TV2 Napló című műsorának megszűnésével egy időben távoznia kellett a csatornától Tvrtkónak. A száműzetés oka tévés berkekben sosem volt titok, a sapkás riporter és a csatorna Fideszhez közeli program- és hírigazgatója, György Bence nem ápolt egymással jó kapcsolatot – írják.

Két és fél hónappal később György Bence is felállt, és a faktor.hu oldal elindításán kezdett el dolgozni. A hírműsorokért Azurák Csaba felelt onnantól kezdve, Tvrtko előtt így újra kinyílhatott a csatorna kapuja. Miután Andy Vajna megvásárolta a csatornát, a folyosón azonnal szárnyra keltek a hírek: Tvrtko megint nem lesz biztonságban.

Tvrtkó ugyan nem politizál nyíltan, de Pécsen nem titok, hogy különösen jó viszonyt ápol fideszes politikusokkal és már-már barátinak nevezhető a kapcsolata Páva Zsolttal, Pécs polgármesterével is. Olyannyira, hogy éppen őt nevezték ki, kérték fel anno a város nagykövetének is.

12115456_929646250438222_7289182888872765686_n

Hogy Tvrtkónak hivatalosan miért kellett mennie, arról ITT írtunk részletesebben.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter