A pornó pörög legjobban a pécsi önkormányzati wifin

Az egyre olcsóbb mobilinternet ellenére még mindig sokan használják az ingyenes köztéri internetet, szinte csak mobilról. Elsősorban facebookoznak és  pornót néznek Pécsen. Mi mást!?!

Csak az elmúlt egy hétben több mint egy terabájtnyi adatot töltöttek le a pécsiek az ingyenes Hotspot Pécs elérési pontokon.

hirdetés

A felhasználók 20 százaléka iPhone-nal használja a rendszert. A pécsi hot spotokon egyszerre 300-an szörfölnek csúcsidőben, ami hétköznapokon délelőtt 10 óra környékén van. Naponta pedig 2500-an veszik igénybe az ingyenes szolgáltatást. A forgalom este 10 és reggel 7 között minimális szintre esik vissza, ahogy hétvégén is sokkal kevesebben használjak.

Az üzemeltető – az önkormányzat cége – EUNET 2000 statisztikája szerint számítógéppel vagy laptoppal alig használja valaki az ingyenes wifit Pécsen, a legtöbben Samsung mobilokon neteznek, androidos oprendszerrel, majd a Huawei az LG és a Sony következik a sorban és csak a netezők ötöde használ iPhone-t.

Ingyenes szolgáltatásként nem meglepő, hogy a feltöltött adatok mennyisége jóval elmarad a letöltésektől, amely az elmúlt héten több mint egy terabájt volt. Azt is tudni lehet, mit néznek leginkább a hot spotokon lógók: Facebookot és pornót. És hogy pontosan hol is? Hát itt:

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter