Punnany Wolfie: Ki a faszt érdekel, hogy Ákos mit gondol a nőkről?

Farkas Punnany Wolfie Roland is ráült a vonatra és bemondta a tutit a női szerepekről értekező Ákos ügyében. Mindeközben az Indiántáncost kirúgta a Telekom!

Wolfie, vagyis Farkas Roland a Punnany Massif frontembere sem bírta ki, hogy ne szóljon hozzá az utóbbi napok vezető témájához: unoka kérő Kövér Lászlóhoz és a női szerepekről oktató Ákos balhéhoz. Persze ezt is, mint mindent, saját stílusában tette. Idézzük is… Sőt mutatjuk az egészet:

hirdetés

wolfie poszt ákosról

MIközben napok óta a nőkről szól a magyar közbeszéd (és persze a két megmondó ember kijelentéseiről), kijött egy hír, miszerint  szerződés bontott Ákossal a Magyar Telekom. Ezt az Indexnek erősítette meg a cég. Azt írták a lapnak, hogy

“A Magyar Telekom Csoport szerződést bontott Ákossal, erről az előadóművészt ma délelőtt írásban tájékoztattuk.

Nagyra értékeljük Ákos zenei munkásságát, előadóművészi pályáján elért sikereit és köszönettel gondolunk vissza az együttműködés éveire, a közös munkára. Ugyanakkor cégünk nem tartja összeegyeztethetőnek az előadóművész egy televíziós csatornán adott interjújában elhangzottak szellemiségét Csoportunk hitvallásával és értékrendjével.

A Magyar Telekom Csoport elkötelezett abban, hogy nőknek és férfiaknak egyaránt azonos munkafeltételeket és karrierlehetőséget biztosítson és minden körülmények között fenntartsa a vállalaton belüli nemi egyenjogúságot. Emellett kiemelt figyelmet fordít arra, hogy támogasson olyan kezdeményezéseket, sőt indítson olyan önálló programokat, amelyek lebontják a meglévő társadalmi és nemi akadályokat a munkaerőpiacon, és egyenlő feltételek és lehetőségek mellett teszik lehetővé mind a nők, mind a férfiak számára a magánéletben, és a munkában egyaránt sikeres élet megvalósítását.”

Aki esetleg lemaradt volna Ákos súlyos gondolatairól, az itt megnézheti:

UPDATE: WOLFIE FRISSÍTETT pár perce. Ezzel:

“Szerencsétlen. Most viszont már sajnálom. Az egy dolog,hogy engem Ákos munkássága és személye abszolute hidegen hagy(mint ahogy őt az enyém,gondolom), de ez azért valljuk be, fel lett fújva. Viszont hatalmas marketingfogás a Telekomnak és mindezt ingyen. Gratulálok internet népe!”

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter