Frissítve: A pécsi Püspök ablaka alatt vetkőztek többen is

Izgalmasan alakult a szombat a városban, mutatjuk is, hogy miért.

Hulla részeg német diákok lepték el pécsi a belvárost szombaton. A valószínűleg estére (nyilván nem)

hirdetés

“orgiákba fulladó buli” számos kocsmában és köztéren zajlott a pécsi belvárosban,

minden ordítozó és sikítozó németektől volt hangos.

A püspöki palota kertjében dél körül már volt, aki

hirdetés

egy tangában vagy melltartó nélkül szaladgált, de az általános viselet a fehérnemű volt kézben vodkával és sörrel,

mindezt pont Udvardy György pécsi püspök privát erkélye alatt.

A Szent-István téren nyugodtan korzózó pécsiek közül többen felháborodtak a látványon. A kertből a kiváncsiskodóknak egy mata részeg német hallgató csak annyit kiabált ki, hogy

„City Rider”.


JAV_aok golya4

A Kórház tér sarkán lévő új szórakozóhelyhez kora délután rendőrt is kellett hívni a buli miatt, volt aki hullarészegen feküdt az utcán.

classic rock pub2

classic rock pub1

Pontosan nem tudjuk, hogy milyen rendezvényt tartottak a PTE külföldi orvostanhallgatói, csak feltételezhető, hogy az elsős diákok beavató napja lehetett szombaton.

UPDATE: Eltávolítottuk a cikkünkből a legtöbb fotót!

A szülők (Magyarországtól Norvégiáig) kérésére eltávolítottuk a cikkből a fotókat, hármat kivéve. Tettük ezt azért, mert elfogadjuk, hogy nem jó érzés az egyetemista gyereküket egy szál alsógatyában, vagy melltartóban látni pécsi képeken, amelyek fényes nappal készültek nyilvános, bárki számára látogatható közterületen.

Megértjük azonban azokat a pécsieket is, akik szombaton erről az egészről értesítették a szerkesztőséget, felháborodásuknak hangot adva. Mert miközben ők – többen gyeremekeikkel – éppen családi sétálgatást, fagyizást és korzózást szerettek volna, a belváros legkülönfélébb pontjain tüntek fel a nem éppen szomjasnak látszó, lengén öltözött fiatalok, akikről az olvasók jó része csak gyanította, hogy egyetemisták, mert a ruházatukon és a viselkedésükön ez nem látszott egyből.

Eredeti cikkünket eltávolítottuk a közösségi oldalunkról is!

Mi az olvasóink és a hírek pártján állunk, de elfogadjuk, hogy időnként bárki képes túllőni kicsit a célon. Főleg huszonévesen. Mi sem voltunk mások!

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter