Verebes István a Színházak Éjszakáján beszélgetett volna a felépült színésszel. Ám a talk-show-ra mindössze néhányan voltak kíváncsiak, ezért Rékasi inkább elrohant – számol be a HVG.

Pár perc alatt véget ért a Rékasi Károllyal tervezett beszélgetés szombaton a József Attila Színházban. A színész Verebessel és persze számos érdeklődővel osztotta volna meg a gondolatait, a talk-show-ból azonban semmi sem lett, mert Rékasi néhány mondat után felállt, és még az épületet is elhagyta – idézi fel a történteket a HVG.

„Mostanában sokat hallgatom a Halott Pénz zenéjét az autóban, és nem is gondoltam volna, hogy ezekben a dalszövegekben mennyi igazság rejtőzik. Azt hallottam benne, hogy aki mindent elveszít, nullára érkezik, az mindent megtehet. Hasonló történt velem is. Épp ezért nem szolgálom ki azt a helyzetet, ami nincs, ezért elbúcsúzom, viszontlátásra”

– közölte, mielőtt felállt.

Verebes lesújtva fogadta a színész kirohanását, ahogy a maroknyi néző is. A talk-show-t a színház bejáratánál lévő kávéházba szervezték, és míg a színház előtt és az előcsarnokban is hömpölygött a tömeg, addig a kávézóban néhány apró asztal és székek várták a beszélgetésre érkezőket.

A Színházak Éjszakájára összegyűltek a nagyszínpadon, szintén délután négy órakor megrendezett Filmklubot nézték. A színház közleményben írta, hogy néhány program a regisztráció és a hatalmas tömeg miatt összecsúszott, így nem tudták minden esetben tartani az előre kiírt kezdési időpontokat.

(via)