Részegen vezetett a pécsi közteres, lebukott!

Hullanak a pécsi közteres mezőörök, egy hónapon belül már a második esett ki a szolgálatból. A férfi az október hetedikei nagy közúti ellenőrzésen bukott le, mert piásan vezetett.

Mint azt az OK!PÉCS megtudta, a férfit szolgálatban, szolgálati autóval, egyenruhában fülelték le a rendőrök pár nappal ezelőtt. A közteres azt gondolta, őt nem fogják ellenőrizni, mert szolgálati autóban ül, de neki is meg kellett fújnia a szondát.

hirdetés

Információnk szerint elég ittas lehetett korábban, mert a szonda 0,23-as értéket mutatott leszálló ágban. Úgy tudjuk, a mezőőr ellen szabálysértési eljárás folyik, jelenleg táppénzen van.

Legutóbb egy hete irtunk róla, hogy töklopáson kaptak egy pécsi mezőőrt, akinél a szolgálati autójában három Halloween tököt találtak, amit egy Pécs melletti, magántulajdonban lévő területről csórt el, miközben társa éppen vizelt a közeli bokorban. Őt azóta már elbocsátották a szolgálatból.

Egyenruhában és ügyeletben lopott tököt a pécsi közteres! – OK!PÉCS

Hivatalos személy ennél bénábban még sosem lopott Pécsen, nem mintha ez nagy érdem lenne.

Teljes átvilágítást rendeltek el a közterület-felügyelőknél

– Megengedhetetlen, hogy egy munkatársunk, még ha csak előző napi fogyasztásból is származó, alkoholos befolyásoltság alatt dolgozzon. Emiatt azonnali belső vizsgálatot kezdeményeztem, egyben teljes átvilágítást, állományellenőrzést rendeltem el a munkatársak között – közölte érdeklődésünkre Märcz János, a Pécsi Közterület-felügyelet vezetője.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter