Retteg a megtámadott pécsi színésznő

Mégpedig attól, hogy az őt megtámadó férfi haverjai lecsapnak rá. T. István egyébként nem bánta meg, amit tett.

Az éppen hazafelé sátáló 26 éves színésznőt még hétfőn hajnali 3 körül támadta meg egy férfi a belvárosban. Vélhetően megpróbálta megerőszakolni, de mivel a Viki nem hagyta magát, “csak” a táskáját tépte ki a kezéből és elrohant. T. Istvánt pár óra múlva elfogták a zsaruk, mivel felvette egy térfigyelő kamera, majd egy nappal később előzetesbe is került.

hirdetés

Kulcsár Viktória az eset óta adott pár interjút, most azonban azt mondja, leginkább a támadója barátaitól tart, ezért nem érzi biztonságban magát.

Kulcsár Viktória2

– Lépteket hallottam mögöttem, futva közeledett valaki. Rövidesen megláttam az árnyékát is, majd pár pillanat múlva már a tarkómon volt a keze. Ahogy csak tudtam, ellenálltam, dulakodni kezdtünk, sikoltoztam. Sikerült a földre tepernie, ahol fojtogatni kezdett, talán csitítani akart, hogy ne kiabáljak – idézte fel a Pécsi Újságnak a szörnyű emléket a színésznő. –  Mindössze annyit mondott, kussolj, különben megöllek. Fájt, ahogy szorította a nyakam, próbáltam szabadulni és közben beszéltem hozzá, többször is kérdeztem, hogy mit akar, de nem válaszolt.

A férfi – a Bors információi szerint – egyáltalán nem bánta meg, amit tett, sőt nem is sajnálja a fiatal lányt. Nem tett vallomást sem és nem működik együtt a hatóságokkal.

A színésznő azt mondta, hogy nem volt részeg aznap, nem viselkedett kihívóan és nem is viselt olyan ruhát, ami feltűnő lett volna. Viktória most azon gondolkodik, hogy elmegy Pécsről ameddig ez az ügy véget nem ér.

urania_roadbloc_01

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter