Retteghetnek a provokátorok

A Fidelitas “provokátorfigyelő” csapatot alakít – közölte a Fidesz ifjúsági társszervezetének elnöke szerdai sajtótájékoztatóján. Már Facebook oldala is van a csapatnak, nem is akármilyen!

“Nem szeretnénk, ha a baloldal hétvégihez hasonló húzásaiból hagyomány lenne” – mondta Böröcz László, utalva a március 15-i állami ünnepségen történtekre. “Provokátorfigyelő” csapatuk megalakítását azzal indokolta: “mindenkinek joga van tudni, kik azok a baloldali provokátorok, akik szét akarják verni” mások rendezvényét.

hirdetés

AZ MTI beszámolója szerint a Fidelitas vezetője arra kért mindenkit, “aki provokátorokat ismer fel”, küldje el nevüket, képüket a provokatorfigyelo@fidelitas.hu címre, ők pedig közzéteszik. Böröcz László ezt “tudásbővítő, ismeretterjesztő” szolgáltatásnak nevezte.

Tudást bővítene! (MTI Fotó: Marjai János)

Tudást bővítene! (MTI Fotó: Marjai János)

Koncz Zsófia, a Fidelitas országos alelnöke is arról beszélt, hogy vasárnap a március 15-i állami megemlékezésen provokátorok jelentek meg, “civilnek állították magukat, de valójában szélsőséges, baloldali pártaktivisták voltak”.

A Fidelitas órási ötlete az (ami egyébként szinte napi kurucinfós gyakorlat), hogy aki ilyen provokátorokat ismer, illetve felismer, az itt (is) feljelentheti azokat.

A hír terjed, mint a bozóttűz! Már csaknem 500 követője van a feljelentgetős facebook oldalnak, pedig néhány órája indult.

UPDATE

Már le is tiltották a Fidelitas feljelengetős facebook oldalát

Annyira sokan háborodtak fel a Fidelitas akcióján, hogy a Facebook letiltotta az oldalt. Böröcz László szerint az MTI rosszul idézte, ők csak azokat a provokátorokat akarták lebuktatni, akik pártokhoz kötődnek.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter