Rohadtul nagy követ fognak dobni a pécsi éjszaka állóvizébe!

Az ország egyik legprofibb csapata „költözik” Pécsre, hogy fellendítse az utóbbi időben kissé ellaposodott éjszakai életet. Különleges bulikat, külföldi és hazai sztár dj-ket, valamint a legtutibb nőket ígérik, na és persze férfiakat – kinek éppen mit.

A budapesti Rock The City csapata gondolt egyet, és hamarosan Pécsre költözik. Az ország egyik legprofibb promóter tímjéről van szó, akik többek között újraformálták a Fröccsteraszt vagy az Ötkertet. Olyannyira, hogy ma ezek a helyek a főváros legmenőbb szórakozóhelyei közé tartoznak. Ilyen celeb arcokkal például:

hirdetés

Hajdu Péter

Jamie

– Pécs szívében szeretnénk ugyanezt megcsinálni, mert szeretjük a várost, rengeteg itt az igényes fiatal; és úgy gondoljuk, a pécsiek megérdemlik, hogy egyedülálló, de egyben kulturált és különleges körülmények között tudjanak szórakozni  egy exkluzív buliban – mesélte nekünk Gém Péter, vagyis Senor Grande, a Rock The City vezetője.

Az ország legismertebb lemezlovasait hozzák majd Pécsre, de jönnek külföldről is; a cél pedig az, hogy a legjobb bulizenékre lehessen tolni a pop-ot Pécsen, időnként akár tematikus – például beöltözős, retro, stb. – estek keretében is. Akár az is előfordulhat, hogy például Fluor, Halott Pénz vagy éppen Felcser Punnany Massif Máté tolja a mixet.

halott pénz2

– Bazi nagy követ szeretnénk dobni a pécsi éjszaka állóvizébe, mert ráfér a városra a pörgés; és azt látjuk, lenne igény az igényes szórakozásra: válogatott közönséggel és válogatott fellépőkkel – mondja a másik szervező Marsalkó Richárd, aki viszont egyelőre nem akarta elárulni, melyik belvárosi szórakozóhelyet veszik majd kezelésbe, illetve “forradalmasítják”, de annyit azért elmondott, hogy méltó körülmények között várják hamarosan a szórakozni vágyókat.

rock the city2

Marsalkó megígérte, amint az első buli időpontja és fellépői tisztázódnak, lapunk lesz az első, akinek elárulják: mikor és hol lehet majd látni, ahogy felrázzák Pécset!

Rock The City7

rock8

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter