Rohamozzák a Tüke irodát a pécsiek

Akinek van ugyanis Tüke Kártyája, annak olcsóbb a buszbérlet, vagyis a tavalyi áron juthat hozzá idén is. Emellett persze kedvezményeket is biztosít a városkártya.

A kártyát egyelőre csak a Széchenyi téri Tüke irodában (Városháza aljában) lehet igényelni, illetve megújítani, hamarosan azonban további 3 helyszínen is hozzá lehet majd jutni – közölte Páva Zsolt.

hirdetés

Pécs polgármestere szerint rengetegen váltják ki a megújult Tüke Kártyát Pécsen, ami egyben fényképes igazolvány is.

Akinek van, az olcsóbban, egész pontosan a tavalyi áron vehet buszbérletet, vélhetően ez okozza a rohamot is.

A Tüke Irodában meghosszabbították a nyitva tartási időt is, így már 9 és 18 óra között várják a pécsieket. Lehetőség van telefonon (30/182-4882) is időpontot foglalni, de rövid várakozás után a nyitva tartási időben ennek hiányában is elintézhető a kártya kiváltása.

Január 14-től a Biokom ügyfélszolgálatán (Siklósi út 52.), valamint január 18-tól a Tüke Busz Zrt. Millennium Üzletházban (Rákóczi út 60.) lévő ügyfélszolgálatán és az Apáczai Művelődési Központ aulájában (Apáczai körtér 1.) is lehetőség lesz a kártyák igénylésére.

A kiváltáskor, illetve hosszabbításkor fotót készítenek az igénylőről, ezt követően percek alatt kézbe vehető a kártya, amelynek éves díja 800 forint – írta közleményében a polgármester.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter