Sellyei cég építheti meg a mislenyi stadiont

palya_2_uj

Heten pályáztak, de a legolcsóbb ajánlatot adta az O és R Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., a cég nettó 400 millióért építi meg az új futballstadiont – derül ki a Közbeszerzési Értesítőből.

Amint arról az OK!PÉCS beszámolt, 2000 fős futballstadion épül Kozármislenyben, amire 400 milliót ad a kormány. A pénzt a Nemzeti Stadionfejlesztési Programon keresztül kapja a város.

hirdetés

A Kozármisleny csapata a korábbi sikeres NB II-es szereplése miatt került be a körbe, azon klubok közé, akik részt vehetnek a stadionrekonstrukciós programban és vissza nem térítendő állami támogatást kapnak a stadionjaik felújítására.

palya_3_uj_lelato

– Ugyan a tervezési, közbeszerzési eljárás kicsit jobban elhúzódott, mint azt előzetesen gondoltuk, de végül elérkezett az idő, amikor megkezdődik a jelenlegi pálya felújítása. (Hivatalosan március 7-én.) Az új stadion komfortosabb és a jelenlegi NB II-es előírásoknak mindenben megfelelő lesz, így ha valóban sikerül megnyerni az NB III-as bajnokságot, majd ebben az új létesítményben, Kozármislenyben tudunk szerepelni a másodosztályban – írja a klub a honlapján.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter