Simicska Lajos ÚJRA megtette! Ezúttal a saját kezével.

Egyedül sikerült megismételnie a G-napot, Veszprmében saját kezűleg grafitizte ki, hogy szerinte mi Orbán Viktor.

A Magyar Nemzetet is kiadó cég egyik, szinte csak a kormányra, a fideszre és a fideszes politkusokra hátrányos vagy negatív híreket összegyűjtő és azokat reklámozó portálja, a Helyi Válasz Facebook oldalán jelentek meg ezek a fotók.

hirdetés
Simicska_full

Fotó: Helyi Válasz Facebook oldala

Ezeken az látszik, hogy Simicska Lajost igazoltatják a rendőrök Veszprémben, miután

éjszaka saját kezével írta ki a saját hirdetőoszlopaira, hogy “Orbán egy geci”.

Öt ilyen oszlopot pingált ki, amikor megérkeztek a rendőrök.

A hírt megerősítette az Indexnek Simicska egyik munkatársa.

A lap emlékeztet, hogy Simicska Lajos egy héttel ezelőtt jelentette be, hogy ” a kialakult helyzetre figyelemmel” közterületi cégei vezetőit arra kérte: politikai és közéleti tárgyú hirdetés közzétételére vonatkozó megrendelést ne vegyenek fel, illetve ne teljesítsenek. Simicska Lajos cégeinek plakáthelyein korábban olyan hirdetések jelentek meg, amelyeken gengsztereknek nevezik  az Orbán-Mészáros-Habony-Rogán kvartettet. A plakátokon párt neve nem szerepelt. Később kiderült, hogy a Jobbik üzeneteit lefedő hirdetéseket a Simicska Lajoshoz több szálon kapcsolódó Nagy Ajtony Csaba rendelte meg.

A plakátokat kihelyező cégek ezután olyan  kormányhivatali határozatokat kaptak kézhez – írja a lap, amelyek szerint jogsértőek a plakátok, és azokat rendőri segítséggel fogják eltávolítani.  Simicskáék először  még azt ígérték, hogy  visszateszik a lekapart plakátokat, végül szeptember 27-én bejelentették: egyelőre nem tesznek közzé politikai hirdetéseket.

(Nagy Ajtony Csaba Bodolai László, Kereszty Gábor és Szombathy Pál mellett az Index.hu Zrt. igazgatóságának is tagja. Az igazgatóság a szerkesztőségtől és az Indexen megjelenő tartalomtól függetlenül és elkülönülten végzi munkáját – állítja a lap.)

Simicska vélhetően megússza a pingálást, hacsak a saját cége nem tesz ellene feljelentést rongálásért, de ez nem valószínű.

(via Index)

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter