SOKKOLÓ fotókat kaptunk a Misina Állatmenhelyről!

Délelőtt szembesítettük az Egyesület vezetését azokkal a negatív véleményekkel, amelyeknek az volt a lényege, hogy csak parasztvakítás, ami a menhelyen folyik, egyébként az állatok igen sanyarú körülmények között tengődnek, szarban és mocsokban fetrengenek és havonta 40-45 kutya pusztul el a fertőzések miatt.

Farkas Tamás visszautasította a vádakat, részletesen válaszolt a kérdéseinkre. Cikkünk megjelenése után nem sokkal viszont SOKKOLÓ FOTÓKAT kaptunk egy volt dolgozótól. Mutatjuk – de tényleg csak erős idegzetűeknek!

hirdetés

misina balhé13 misina balhé12 misina balhé11 misina balhé10 misina balhé9 misina balhé8 misina balhé7 misina balhé6 misina balhé5 misina balhé4 misina balhé3 misina balhé2 misina balhé1

Természetesen a fotókkal kapcsolatban (újra) megkérdezzük a Misina vezetését is.

UPDATE: Farkas Tamás szerint aki a képeket készítette, az munka helyett fotózgatott

A téli képekről azt tudom mondani – közölte, hogy valóban előfordult hóesés után, hogy reggel mentünk ki és így nézet ki a kennel. Ilyenkor is be tudtak volna menni a kutyák az ólba, vagy száraz helyre. Ilyenkor azt szoktuk tenni, hogy kitarítunk. Egyszerűen hóban sajnos ez elkerülhetetlen. Én ilyenkor megfogtam a lapátot és kilapátoltam a havat. Aki ezt a képet csinálta, ezt nem tette meg.

A rendetlenség a konzervek között szerintem is elfogadhatatlan, ezzel kűzdöttünk is néhány kollégával. Ők már nem dolgoznak nálunk – hangsúlyozta. Az infra mellett lévő gyógyszeres doboz szintén elfogadhatatlan. A felvételek azokon a helyeken készültek, ahol a képet küldő dolgozott – magyarázta Farkas.

A Misina vezetője nem tudott választ adni a két kölyök kutya tetemére.

– Sajnos tényleg előfordul elhullás. Ez szerintem mindenhol megtörténi, még akkor is, ha mindent megkapnak az állatok.  Nem tudom ezek a kölykök mikor, milyen állapotban kerültek be – mondta.

Megismételte, amit délelőtt is, hogy vasárnap délelőtt 9, 30-kor tartanak egy nyílt taggyűlést, ahol mindenki kérdésére szemtől szembe válaszolnak.

– Sajnálom, hogy ez a tragédia néhány emberből ilyen reakciót váltott ki. Mi szeretnénk a jelenlegi problémákkal foglalkozni. A képek a volt kolléga saját munkáját minősítik – emelte ki végül.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter