Sorban nyomják fel az autókat Pécsen!

auto1

Ismét garázdálkodnak az autófeltörő tolvajok a Mecsekben. Az egyik pórul járt autótulajdonos szerint egy bizonyos arc kijött a sittről, és a bandájával belelendültek a munkába. Az utóbbi időben szinte hetente felnyomnak egy-egy autót. 

Facebook posztban figyelmeztette a kirándulókat az egyik áldozat:

hirdetés

„Kedves természetjáró pajtások! Legyetek nagyon körültekintőek, a kedvelt mecseki kirándulóhelyeken parkolásnál, mert kiengedték a sittről “XXX-t”. Barátaival az erdőből egy magaslati pontról figyelik, mit teszel a csomagtartóba és telefonon jelzik egymásnak mikor “tiszta a levegő”. SEMMIT nem szabad az autóban hagyni, a CSOMAGTARTÓBAN SEM! Legjobb ha a forgalmasabb út szélén álltok meg nem a parkolóban. Ha nincs senki a kiválasztott helyen, inkább menjetek egy másikra, ahol több kocsi áll és nagyobb a forgalom. Ne járjatok úgy, mint mi!”

auto3

A megosztott képek tanulsága szerint nem tökölnek a tolvajok, szívbaj nélkül törik be a szélvédőt, vagy valamelyik ablakot, ha arról van szó.

auto2

Az OK!PÉCS rendőrségi forrásból úgy értesült, hogy hetente fordul elő ilyen autófeltörés a kirándulóhelyek közelében.

A banda előfordulási helye: Mandulás, Niké-szobor (Szabadság), Lapisi út – Melegmányi út sarok (7 törzs emlékmű), Remeterét, Misina…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter